Bliv elev i Compass Group Danmark

En karriere i gastronomi

Som elev i Compass Group bliver du klædt på til en karriere i en spændende branche, som byder på mange muligheder.
Som cater bliver du ikke alene en kvalificeret gastronom, men du lærer også drive en personalerestaurant. Det gør du ved at have fokus på alt fra gastronomi til varebestilling og kundeservice. Og vigtigst af alt, så lærer du at lave og anrette alle retter i buffeten fra den gode salat, til den varme ret.

Vi giver dig jobgaranti og mulig for at udvikle dig, både fagligt og personligt

Samarbejde med ZBC giver vores elever de bedste forudsætninger

Vi har sammen med ZBC designet et uddannelsesforløb, som er særligt tilrettelagt for elever i Compass Group. Det har vi gjort for at skabe den bedst mulige uddannelse med fokus på faglighed, det sociale sammenhold og karrieremuligheder.

Det betyder, at du på skolen får et tilrettelagt forløb, som sikrer en rød tråd mellem din praktik og skoleophold.

Talentspor og internationale konkurrencer

Sammen med ZBC har vi sikret, at du kan komme på et talentspor, hvor du får målrettet undervisningen i specialdesignet øvelokaler hos ZBC i Slagelse. Her gør skolen dig parat til at deltage i konkurrencer, både nationalt og internationalt.

Ønsker du at komme til udlandet og arbejde under din uddannelse, kan vi også hjælpe dig. Vi samarbejder med flere skoler, restauranter og hoteller hele verden og som del af en verdensomspændende virksomhed, kan Compass Group ligeledes give dig mulighed for at komme i praktik i en af vores mange personalerestauranter i hele verden.

Få en karriere i verdens største servicevirksomhed. Vidste du at Compass Group er en del af en verdensomspændende virksomhed med 500.000 ansatte?

Et socialt sammenhold og tværfagligt netværk mellem eleverne

Vi mener, at det sociale sammenhold er med til at skabe den bedste uddannelse. Derfor har vi valgt, at alle vores elever skal gå på skole sammen i Slagelse, hvor de ligeledes tilbydes at bo gratis på skolens elevhotel.

Elevhotellet hos ZBC har alle de nødvendige faciliteter, for at give dig et godt ophold. Her vil der være faciliteter, som fx træningslokale, vaskeri, fælles opholdsstue med køkken og stor fællessal til sociale arrangementer.

På elevhotellet bor der elever fra flere forskellige uddannelser – de fleste inden for fødevareerhvervet. Her er der frie rammer for hyggelige timer uden for skoletid, men også en voksen at gå til, hvis der er behov for det. Mad skal du ikke selv tænke på. Det bliver serveret i skolens Food Hall. Alt du skal koncentrere dig om, er en god og lærerig skoleperiode.

Læs mere om ZBC

 

Din praktik

Når du ikke er på skole, er du i trygge hænder i en af vores mange personale- og campusrestauranter, hvor vores dygtige medarbejdere sikrer, at du får de rigtige kompetencer, at du får prøvet teori af i praksis.

Vi sikrer, at du får et tilrettelagt introduktionsprogram. Det gør vi ved at give dig et online onboardingforløb og E-læring gennem vores medarbejderapp MyCompass, hvor vi lærer dig om vores værdier og visioner, sikkerhed på arbejdspladsen og meget mere.

Vi giver dig et struktureret program over din uddannelse og sikrer, at du sammen med din leder, opnår de rette færdigheder og kompetencer indenfor dit fag.

 

Arbejdssted

Vi søger løbende caterelever i landet til både Eurest, Eurest Services og Chartwells.

 

Vil du være vores nye elev?

Så send os en ansøgning hvor du fortæller lidt om dig selv og hvorfor du gerne vil være Cater. Hvis du allerede er godt i gang med at øve dig i køkkenet, må du også gerne sende billeder af dine anretninger, men det er ikke et krav for at kunne søge.

 

Vil du vide mere?

Uddannelsesansvarlig Mette Bækgaard Olsen på +45 2512 2770 eller mette.baekgaardolsen@compass-group.dk
Praktikkonsulent fra ZBC Lene Humlebæk Larsen på lhla@zbc.dk eller +45 4133 4838.