Nyhedsarkiv

Compass Group
På en mark på Vestsjælland

Finder man Max Thomsens kål, som for nylig besøg af Compass Group Danmarks administrerende direktør, Zanne Burø, og to Culinary Council-medlemmer, Tina Fugl og Kristian Frederik Bruun. I sommersolskinnet fik alle tre muligheden for at se på de grønne og røde spidskål, som snart kan nydes af Compass Groups gæster. Kunsten at dyrke spidskål Lige […]

Læs mere
Stop Food Waste Day madspild
Direktør og madaktivist: Madspild er relevant for alle – En samtale mellem Zanne Burø og Selina Juul

Madspild er på dagsordenen, når Stop Food Waste Day afholdes for første gang i Danmark den 26. april. Fejringen vil kunne opleves af Compass Group Danmarks over 65.000 gæster i mere end 170 personale- og campusrestauranter, cafeer og conveniencebutikker. Dagen er dog ikke udtryk for en enkeltstående indsats – tværtimod. Kampen mod madspild er ikke […]

Læs mere
Compass Group
En leverandør, vi kender – Compass Group og Culinary Council samarbejder med Sødam

Fra marskgården i det sønderjyske kommer Sødams økologiske kyllinger, specielt udvalgt af Compass Group Danmarks Culinary Council – et råd bestående af vores bedste madeksperter på tværs af hele landet. De har valgt netop Sødam kylling, som en særlig madoplevelse til gæsterne i Eurests personalerestauranter. Tætte relationer – Compass Group forsætter Compass Groups administrerende direktør […]

Læs mere
Artikel bragt i Finans: Efter turbulent oprydning sætter ny Compass Group-topchef jagten ind på vækst

Servicekoncernen Compass Group, som bl.a. har Mærsk, FLSmidth og Vestas på kundelisten, satser på toplinjevækst efter flere år med tilbagegang. Ny topchef har stået i spidsen for en hovedrengøring både internt og blandt kunderne. Artikel bragt i Finans.dk – tirsdag den 27. februar 2018. Tekst: Camilla Bergsagel Nielsen Foto: Sofia Busk   Compass Groups administrerende direktør har ryddet […]

Læs mere
Compass Group Grambogaard
Råvaren og samarbejdet i fokus

Compass Group Danmark har indledt et samarbejde med Grambogård, et selvstændigt fynsk slagteri. Dette samarbejde handler om at sætte råvaren i fokus. Derfor har Compass Group købt 300 æblegrise, som mange af deres personale- og campus-restauranter kan servere for deres gæster i den kommende tid. Compass Group x Grambogård Når Compass Group vælger at indlede […]

Læs mere
Compass Group Eurest Services Maersk Oil
Maersk Oil åbner nyt hovedkontor med Compass Group som facility management partner

Det er netop blevet offentligt gjort, at Maersk Oil‘s nybyggede hovedkontor på Amerika Plads i København, vil blive varetaget af Compass Group gennem Eurest Services med en fuld facility management kontrakt. Når de 600 ansatte begynder arbejdet i deres nye lokaler, vil Compass Group levere services fra catering, kantine til rengøring og meget mere. Læs resten af […]

Læs mere
Compass Group forlænger partnerskab med FLSmidth
Når samarbejde fører til succes: FLSmidth og Eurest Services forlænger og udvider deres partnerskab

Eurest Services og FLSmidth har for nyligt forlænget deres partnerskab med yderligere tre år. Ikke alene forlænges samarbejdet, men det udvides også med to nye lokationer i Mariager. Begge parter er glade for at kunne forsætte det gode samarbejde, som bygger på gennemsigtighed og dialog. Tre år mere: Glæden er gensidig Compass Group og FLSmidth […]

Læs mere
Compass Group viden om generationernes præferencer
Alt hvad du skal vide om generationernes præferencer

I vores forrige artikel skrev vi om vigtigheden af at tilgodese alle fire generationer på arbejdspladsen. Men hvordan gør man så det rent praktisk, når Compass Group hver dag mad serverer mad for over 100.000 gæster? Få her et unikt indblik i Compass Group’s viden om generationstilpassede madoplevelser. Generationseksperter med fingeren på pulsen For at […]

Læs mere
Generation Compass Group
4 forskellige generationer med 1000 forskellige præferencer

Hvor, hvornår og hvad vi spiser afhænger af mange forskellige faktorer. Én persons spisevaner ligner måske ikke kollegaens – det kan der være flere grunde til. Det betyder også, at hvis man skal levere et højt niveau af mad og service, må man forholde sig til mange forskellige præferencer og vaner, som alle skal tilgodeses. […]

Læs mere
National Catering Team Denmark Compass Group
Sådan kommer du på Cateringlandsholdet!

Compass Group kunne i januar med stolthed fortælle at Søren Olsen fra Eurest hos Nilfisk i Hadsund, havde fået en af de eftertragtede pladser på det danske Cateringlandshold. Et højt niveau af håndværk og talent er på spil, når ansøgere prøver at komme på holdet. Men hvad skal der egentlig helt præcist skal til?   […]

Læs mere