Om virksomheden

Compass Group er en solid og pålidelig virksomhed med 60 års global erfaring og lokal forankring. Vi har stor spændvidde i mange brancher og servicerer en bred vifte af virksomheder og organisationer med Facility Management, Food Services og Rengøring.

Compass Group Danmark har rødder i stolte, danske traditioner omkring kvalitet og tillid, men gør i høj grad brug af den internationale viden og ekspertise fra hele koncernen. Vi stræber efter excellence, og det betyder, at vi hele tiden søger at være innovative, så vi kan tilbyde vores kunder det bedste – inspireret fra hele verden.

HISTORIE

Compass Group PLC blev grundlagt i England i 1941 og opererer i dag i mere end 50 lande og har over 500.000 medarbejdere verden over.

Compass Group Danmark startede i 1973 som SAS catering, som i sin tid introducerede kombinationen af flyture og mad til det danske marked. Med den voksende interesse for charterture voksede vi, og i 1980’erne satte vi fokus på landjorden og udviklede os til markedets ledende leverandør af kantinedrift. I 1980’erne tilføjede vi catering på hospitaler og offshore til vores forretningsområder.
I september 2010 opkøbte vi servicevirksomheden IDA SERVICE, og i dag står vi endnu stærkere inden for både catering, rengøring og Facility Management.

Compass Group Danmark opererer i dag under varemærkerne Eurest, Eurest Services, Chartwells og ESS.

På landsplan har Compass Group Danmark i dag lidt over 2500 medarbejdere.

Læs om vores værdier samt vores Code of Conduct ved at klikke på de brune bokse i venstre side af skærmen.

PERSONDATA

Den 25. maj træder EU’s Databeskyttelsesforordning (EU) 2016/679 af 27. april 2016 i kraft. Forordningen vil blive suppleret af reglerne i den danske Databeskyttelseslov, som er vedtaget af Folketinget den 17. maj 2018. På den baggrund har vi i Compass Group Danmark opdateret vores behandling af persondata samt udarbejdet persondatapolitikker, således, at vi imødekommer reglerne i forordningen og i Databeskyttelsesloven. Du kan læse mere om Compass Group Danmarks behandling af persondata i boksene i venstre side.

Hvis du har spørgsmål til Compass Group Danmarks persondatapolitikker eller Compass Group Danmarks behandling af persondata kan du altid rette henvendelse til persondata@compass-group.dk