ANSVARLIGHED OVER FOR SAMFUNDET (CSR)

Som global virksomhed har vi et stort ansvar og kan gøre en forskel for mange mennesker verden over. Vi har holdninger til bl.a. madspild og børnearbejde og arbejder aktivt for at nå ambitiøse mål.
Vi integrerer vores sociale ansvarlighed i vores strategi og beslutningsprocesser og bestræber os på at inddrage og inspirere vores medarbejdere i dette arbejde.

VI STØTTER VELGØRENDE FORMÅL

Vores investeringsprogram er omfattende og effektivt, og vi har hjulpet tusinder til at nå deres mål inden for uddannelse, beskæftigelse og social integration.

  • Vi arbejder sammen med velgørende organisationer
  • Vi engagerer medarbejderne til at deltage i velgørenhed
  • Vi donerer arbejde og midler til velgørende organisationer
  • Vi forsøger at øge kendskabet til velgørenhed og gode formål

INTERNATIONALE STANDARDER

Compass Group har tilsluttet sig de 10 principper i FN’s Global Compact.
FN’s Global Compact er verdens største initiativ for virksomheders samfundsansvar, og de 10 principper omhandler miljø, bæredygtig udvikling, menneskerettigheder og anti-korruption.

MADSPILD

Vores Food services har gennem mange år arbejdet målrettet for at minimere madspild.
Vores elektroniske Trim Trax program har inspireret til målingsmetoder hos mange af vores kollegaer i branchen. Det er vi stolte af, og derfor har vi – som det første cateringfirma – underskrevet Miljøministeriets Charter om mindre madspild, hvor vi forpligter os til fortsat at udvikle os.
Vi synliggør, evaluerer og reducerer spildet ved dagligt at arbejde med registrering af vores madspild. Resultaterne er overbevisende og ses både i form af reduktion i madspild og bedre udnyttelse af råvarer.

Del dette:
Email to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+Share on LinkedIn