ESS

ESS tager sig godt af Nordsøens folk. Årligt sørger vi for 2 mio. måltider til de offshore-medarbejdere, der arbejder på boreplatformene rundt omkring i det danske farvand.

Flere førende selskaber på offshore-markedet har overdraget os det særlige ansvar at tage os kærligt af deres medarbejdere og deres trivsel. Vi sørger for, at energidepoterne bliver fyldt op, og de praktiske ting på platformen fungerer. Det skaber tryghed at vide, at specialisterne fra ESS har styr på alt dét, der er nødvendigt for at få borene til at køre.

FACILITY MANAGEMENT LØSNINGER

Foruden varetagelse af food service, leverer vi også Facility Management-løsninger, som består af alt fra personalerestaurant til teknisk service og vedligeholdelse.

ESS’ Facility Management-løsning har udviklet sig som en direkte reaktion på vores kunders behov og er sammensat for at sikre, at alt fungerer for offshore-medarbejderne i deres dagligdag i fjerne og ekstreme områder.

SPECIALTILPASSET JER

Vores mangeårige erfaring og innovative tilgang til de opgaver vi bliver stillet overfor, sikrer at I som kunde får en tidssvarende og kvalitetsmæssig høj standard, tilpasset jeres specielle ønsker og krav, uanset om det er på Olie & Gas-enheder, eller Wind Power-enheder.