GOURMET CATERING & FOOD SERVICES

Compass Group tilbyder gourmet catering og food services til alt fra virksomheder, uddannelsessteder og offshore. Klik herover på det ønskede område for uddybende information.

Mad og gæstfrihed er en del af den DNA, som udgør vores gourmet catering og food services – og generelt har mad været omdrejningspunktet for Compass Group i mere end 40 år. Vi tilbyder i dag en bred pallette af services, men det hele startede engang med mad og det kan smages.

Vi har nogle af Danmarks mest tilfredse gæster, fordi vi har:

  • Friske råvarer: mange fra lokale producenter
  • Mad i sæson: årstidens råvarer smager bedst
  • Bæredygtighed: omtanke kan smages
  • Økologi: vi har både sølv- og bronzecertificeringer
  • Sundhed: vores gourmet kokke sammensætter måltiderne ud fra Eurest Cooking Codex
  • Variation og valgmuligheder: i løbet af en uge oplever vores gæster både traditionel og moderne mad, nye tendenser og gourmet mad fra forskellige verdenshjørner. De friskeste råvarer, heraf mange fra lokale producenter

GOURMET CATERING – TILPASSET TIL JERES BEHOV

Vi skaber kantine- og cateringløsninger, som passer til netop jeres behov. Derfor har vi udviklet flere gourmet food-brands, der imødekommer forskellige person- og branchebehov: virksomheder, offshore, og uddannelsessteder. På den måde kan vores catering-løsning skabe mest værdi for netop jer.

LÆKKER GOURMET MAD TIL HELE DANMARK

Hvor end I befinder jer, kan vi levere en catering-løsning, der passer jer perfekt. Vores gourmet kokke på mere end 200 lokationer rundt i Danmark tilbereder hver dag frisklavede, spændende og nærende måltider, som giver energi og hjælper medarbejderne til at yde mere.

PASSION FOR CATERING

Vores kokkes passion for mad er rygmarven i vores catering services. De har en ekstraordinær kærlighed til gourmet mad og til at levere det bedste af det bedste catering. De serverer hver ret med det særlige gourmet-krydderi, som er det, der adskiller os fra andre leverandører.