CHARTWELLS

Chartwells er specialister i at skabe madoplevelser til studerende og er i dag markedsledende inden for food services til danske universiteter.
Det er vi, fordi vi tilbyder det, de studerende efterspørger – nemlig mad på en fleksibel, hurtig, sund, kvalitetsfyldt og sjov måde.

Vi skaber madløsninger, der giver værdi for pengene og som er indpasset i de unges studieliv på campus – gerne suppleret af brands, som de studerende kender og kan relatere sig til.

EAT-LEARN-LIVE

Chartwells er designet til at levere ud fra devisen ”Eat-Learn-Live”.
For Chartwells handler dét om at skabe velsmagende og innovative madløsninger, der bidrager til de studerendes liv og giver dem rum til at fokusere på studiet.

Vi skaber madløsninger, der ikke kun giver de studerende ekstra overskud, mens de er på campus, men som også rækker ud over studietiden på campus eksempelvis ved smarte takeaway-løsninger m.m.

Ved at udvide de studerendes horisonter og introducere dem for ernæringsrigtig mad på nye måder kan vi være med til at skabe det mentale overskud, som øger de studerendes forudsætning for indlæring.

SPECIALTILPASSET JER

Vi skaber kantineløsninger, som passer til netop jer og jeres studerendes behov. Vi skræddersyer vores madløsninger ud fra de studerendes liv på campus og kan tilbyde alt fra kaffebarer og food trucks til sandwich factories og takeaway.