Kantineordning

Eurest kræser for knap 80.000 gæster hver dag i mere end 160 personale-restauranter i hele Danmark med vores unikke kantineordning.

Vi leverer moderne kantineordninger: Alt lige fra kaffebarer til finere restaurantservice for direktionen – og alt derimellem. Vi bidrager med kulinarisk kreativitet og gæstfrihed, både til hverdag i personalerestauranten, til store arrangementer og til kundefrokoster.

PASSION FOR MAD

Vi gør hvert måltid i vores kantineordning til andet end blot en tiltrængt pause i arbejdet. Vi brænder for kvalitet, og vi har en naturlig kærlighed til mad. Det er netop det, der driver os til hele tiden at arbejde på at forbedre vores kantineordninger; lige fra næringsværdi og information, til service, omkostningseffektivitet og madens kvalitet.

Resultatet giver velsmagende og nærende måltider, der giver fornyet energi til alle jeres medarbejdere, så de kan fortsætte med at yde deres bedste – også efter frokosten.

SPECIALTILPASSET KANTINEORDNING

Vi skaber kantineordninger, som passer til jeres virksomheds behov. På den måde kan vi skabe mest værdi for netop jer. Vores store udvalg af koncepter og måltidsløsninger gør, at vi kan imødekomme alle jeres krav og tilbyde den kantineordning, I har behov for.

Vil du vide mere om Eurest kantineordning? Læs mere på Eurests hjemmeside