Compass Groups adm. direktør står i frontlinjen på Uniform på jobbet-dag

I dag fejrer vores adm. direktør Thomas Kempf 'Uniform på jobbet'-dag sammen med andre reservister og frivillige i Danmarks forsvar og beredskab.

Vores adm. direktør Thomas Kempf lufter i dag sin uniform på jobbet og lader skjorten hænge derhjemme.

Det gør han i anledning af Uniform på jobbet-dag, som er til for at sætte fokus på de mange reservister og frivillige i Forsvaret, Hjemmeværnet, Beredskabsstyrelsen og Kystredningstjenesten.

En samtalestarter

”Nå, er du også gardehusar?” lyder det fra Thomas Lembøl Christensen, Category Manager i vores indkøbsafdeling, da han møder vores adm. direktør Thomas Kempf denne morgen på kontoret.

Det viser sig, at de er ”gamle kollegaer” for mange år siden fra samme regiment.

Allerede fra morgenstuden er Thomas Kempf mødt af en række nysgerrige spørgsmål, når andre kollegaer møder ham i uniform på jobbet.

Og det er netop den slags dialoger, at dagen skal åbne op for.

”Det er vigtigt at markere alle dem, der laver et frivilligt stykke arbejde i Danmark, og vigtigt at støtte op for at få dialogen om, hvad er det så for et arbejde,” siger Thomas Kempf.

Den ekstra indsats

Thomas selv er en del af Gardehusarregimentet, hvor han er tilknyttet Totalforsvaret i distrikt København. Her støtter han med uddannelse af soldater og holder de militære færdigheder vedlige, og så kan han blive indkaldt til at træne enheder.

”Jeg synes, det er vigtigt at støtte op om reservestyrken, fordi det er en frivillig enhed, som laver et meget bredt spektrum af opgaver for samfundet. Det kan være lige fra at hjælpe i nødsituationer til at træne unge rekrutter. Det synes jeg er en vigtig del af vores kultur,” siger han.

Thomas’ egen næste frivillige opgave for Reservestyrken er i oktober, hvor han skal hjælpe med en rekkruttur.

Ved at markere dagen i dag siger vi tak til alle reservister og frivillige, som lægger tid og kræfter ved siden af deres civile job og på den måde bidrager aktivt i samfundet.

Del:
Nyheder