Bæredygtighed
Vi tager ansvar
Bæredygtighed er for os at tage ansvar. Ansvar for vores planet i forhold til de serviceydelser inden for mad og rengøring, som vi tilbyder – og ansvar for vores mennesker, som får det hele til at køre rundt. Vores kerneydelse er services – men det spænder bredt, og det tager vi også højde for. Derfor arbejder vi målrettet med bæredygtighed indenfor indkøb, produktion, servering og spild af mad – og har gjort det længe, som du kan se her. Historisk set har der været en del kemi involveret, når vi gjorde rent. Det har vi ændret på – og det vil vi gøre i endnu højere grad. Mennesker er og bliver hjørnestenen i en servicevirksomhed, og derfor glemmer vi aldrig at medtænke vores kolleger, samarbejdspartnere, gæster eller dem, som har brug for en hjælpende hånd. Hvordan vi gør det i praksis, kan du læse mere om her.
Hvad vi tilbyder Nyheder
Compass Group og FN’s verdensmål

Compass Group støtter aktivt FN’s verdensmål – Den globale forpligtelse mellem FN’s medlemslande.

Vores mærkesager

Vores medarbejdere er vores vigtigste aktiv, og vi forstår, hvor vigtigt det er for vores succes, at mennesker trives. Derfor har vi valgt at indgå partnerskaber, hvor vi hjælper de mennesker, der har brug for det. Vi har udvalgt de mærkesager, hvor vi som food- og servicevirksomhed mener, at vi kan gøre en forskel.

Madspild & Stop Food Waste Day

Madspild er et kæmpe problem, og det vil vi gerne gøre noget ved. I Compass Group er vi ikke perfekte, men vi sætter hårdt ind og arbejder med at begrænse madspild i alle led af vores forretning.

Nyheder
Compass Group PCL indgår aftale om opkøb af Fazer Food Services
Compass Group PLC, som er et førende globalt selskab inden for fødevareservices, meddeler i dag at man har underskrevet en aftale med selskabet Fazer Group, en international familieejet FMCG og direkte forbrugerkoncern, vedrørende opkøb af Fazer Food Services, for en virksomhedsværdi på omkring 475 millioner euro.
Compass Group Danmark – Siemens Gamesa 2022
We are very excited to announce that Eurest Services has prolonged its contract with Siemens Gamesa till 2022.
Eurest Services and Total Upstream: A successful collaboration
The story of Eurest Services and Total Upstream Danmark’s partnership is all about dialogue, close collaboration and how that leads to a successful relationship.

Kontakt os


* Obligatoriske felter
Scroll Up