Bæredygtighedskalender

Vores bæredygtighedskalender markerer bæredygtige initiativer i Compass Group Danmark.

eSmiley FoodWaste

I landets kantiner har Compass Group Danmark, implementeret et helt nyt madsspildssystem, som skal understøtte vores mål om at mindske madspildet i alle vores enheder. Inden udgangen af september 2023 skal det nye system være implementeret i alle vores enheder.

september 2023
april 2023

Stop Food Waste Day

D. 26. april markerede Compass Group Danmark endnu engang Stop Food Waste Day. Missionen er at skabe forandring vedrørende det globale madspildsproblem, og det støtter vi igen op omkring. Det gør vi ved at rette ekstra meget opmærksomhed mod problemet netop denne dag. Vi markerer dagen med landsdækkende oplysningskampagner og lokale initiativer. Men én dag er ikke nok, og derfor arbejder vi hver dag for at minimere madspild.

Svanemærkning

I 2023 modtog vi svanemærkecertificering af hele vores rengøringsservice. Et certifikat der sikrer, at vi er i front, når det kommer til en bæredygtig og ansvarlig rengøringsløsning med positiv betydning for vores miljø, kunder og medarbejdere. Med en svanemærket rengøringsservice understøtter vi vores egen og vores samarbejdspartneres bæredygtige målsætninger, herunder bruger vi udelukkende rengøringsmidler der er Cradle to Cradle-certificeret, uden farlig kemi og som sparer på råolie, plastik og CO2.

januar 2023
september 2022

Agro Food Park bæredygtighedsevent

D. 15. september afholdte Agro Food Park og Compass Group Danmark Food, Trends & Sustainability. En messe, hvor vi fejrede og fremviste de nyeste fødevarer trends og bæredygtige løsninger. Messen var i samarbejde med Food & Bio Cluster Denmark og Danmarks Erhvervsfremmestyrelsen. Compass Group afholdte to workshops i løbet af dagen, som handlede om bæredygtige fisk i sæson og om, hvordan man kan bruge vilde ingredienser fra naturen i sin madlavning.

Stop Food Waste Day

D. 27. april 2022 markerede Compass Group Danmark Stop Food Waste Day. Missionen er at skabe forandring vedrørende det globale madspildsproblem, og det støtter vi igen op omkring. Det gør vi ved at rette ekstra meget opmærksomhed mod problemet netop denne dag. Vi markerer dagen med landsdækkende oplysningskampagner og lokale initiativer. Men én dag er ikke nok, og derfor arbejder vi hver dag for at minimere madspild.

april 2022
marts 2022

Dashboards

I Compass Group Danmark har vi udviklet et digitalt værktøj til indsamling, kortlægning og visualisering af udviklingen i CO2 fra vores indkøb af fødevarer. Løsningen har anskueliggjort en holistisk forståelse af bæredygtighed gennem data på tværs af flere parametre. Det understøtter en effektiv adfærdsændring hos kunder, medarbejdere og gæster gennem håndgribelige redskaber specifikt for klimapåvirkning.

Agro Food Park bæredygtighedsevent

For første gang afholdte Agro Food Park, sammen med Compass Group Danmark, d. 9. september 2021 en inspirationsdag med fokus på nye trends og bæredygtighed. Compass Group præsenterede tre temaer: bæredygtigt fiskeri, æg i det grønne køkken og kød med omtanke.

september 2021
Bæredygtighed
Sådan arbejder vi
Dine mål er vores succes og det er centralt for os, at vi arbejder med at sikre tilfredshed og udvikling igennem inddragelse af ​​gæster og dig som kunde.
Læs mere
3 x 25% reduktion i 2020
Hos Compass Group Danmark vil vi i 2020 reducere vores CO2-udledning samt forbrug af plastik og engangsemballage med 25%. Reduktionen skal sikres gennem en række tiltag, der i samarbejde med kunderne iværksættes rundt omkring i landets køkkener og kantiner.
Læs mere
Vores mærkesager
Med vores mærkesager arbejder vi i Compass Group aktivt for at gøre en forskel og sikre, at flere mennesker trives i deres hverdag.
Læs mere
Få meget mere Compass Group

Med servicekoncepter inden for sund mad og velvære i hverdagen er vi hos Compass Group Danmark med til at gøre hverdagen enklere for en bred vifte af danske virksomheder.

Følg os på LinkedIn
Nyheder