Vores mærkesager

Vores medarbejdere er vores vigtigste aktiv, og vi forstår, hvor vigtigt det er for vores succes, at mennesker trives. Derfor har vi valgt at indgå partnerskaber, hvor vi hjælper de mennesker, der har brug for det. Vi har udvalgt de mærkesager, hvor vi som food- og servicevirksomhed mener, at vi kan gøre en forskel.

Glad Fonden

I Chartwells har vi siden 2018 samarbejdet med Glad Fonden, som arbejder for et tæt samarbejde mellem mennesker med og uden handicap. Glad Fonden tror på, at mennesker med forskellige forudsætninger er et aktiv, der kan gøre det samfund vi bor i rigere, gladere og mere inspirerende. I Chartwells har vi fast fire personer fra Glad Fonden ansat.

 

Julemærkefonden

I 2018 indgik vi i et partnerskab med Julemærkefonden. Livsglæde og velvære er ikke en selvfølge for alle, men en barndom med et sundt forhold til mad og motion er en god start. Det kæmper Julemærkefonden for dagligt, og vi er stolte partnere, som tager aktivt del i at fremme sundhed, trivsel og glæde for de mange børn.

I Compass Group Danmark har vi frivillige Julemærkeambassadører, som løbende arbejder for at optimere vores samarbejde med Julemærkefonden, så vi kan skaffe flere midler til børnene på hjemmene rundt omkring i Danmark. Her kan blandt andet nævnes, at:

  • Hvert år donerer vi et beløb, som går direkte til Julemærkefonden, og løbende sponsorerer mad og forplejning til diverse arrangementer, herunder offentliggørelsen af årets Julemærke og Julemærkefondens personaledage.
  • I 2019 afholdte vi det første Julemærkeløb, som samler penge ind til Julemærkehjemmet Liljeborg i samarbejde med Julemærkefonden, DGI og RFI.
  • Alle administrative medarbejdere fra 2019 kan vælge at donere deres julegave frem for at modtage en fysisk gave.

Kontakt os


* Obligatoriske felter
Scroll Up