Bæredygtighedsrapport 2019

Hos Compass Group har vi stort fokus på bæredygtighed, og nu har vi for første gang udarbejdet en bæredygtighedsrapport.

”Alle vores tiltag hjælper os med at bevæge os i den rigtige retning for fremtiden. Jo mere vi gør, jo mere kan vi se det, vi rent faktisk kan gøre. Vi kan se, at det gør en forskel, og at vi med det rette fokus kan arbejde mere effektivt, mere socialt bevidst og mere bæredygtigt.”

Zanne Burø, Managing Director, Danmark

Vi arbejder bl.a. med bæredygtighed under overskrifterne:

  • Safety first – I alt vi gør
  • Sundhed og trivsel
  • En forskel for miljøet
  • For en bedre verden

Læs bæredygtighedsrapporten her

Læs mere om vores arbejde med bæredygtighed her.

Del:
Nyheder
Chef Appreciation Week 2020
Vi sætter stor pris på de hårdtarbejdende køkkenfolk, der serverer frokost og forkælelser til os hver dag. Det er bare ikke hver dag, vi får anerkendt og takket dem for deres store indsats. Derfor fejrer Compass Group - Chef Appreciation Week - en international begivenhed, der hylder vores dygtige køkkenkolleger verden over.
Hurtig tilpasning og elitesmiley midt i coronatid
Kantinen hos en af vores større kunder reagerede hurtigt i takt med, at coronasituationen blev forværret og arrangerede på rekordtid, at alle medarbejdere på hovedkontoret kunne hente portionsanrettede frokosttallerkener og dermed passe endnu bedre på hinanden. Som noget helt nyt er kantinen også blevet tildelt en elitesmiley.
En (ikke) helt Normal kantine
Hos Food & Co er vi i ekstra godt humør, og det er vores kantineteam hos Normal A/S garanteret også. Medarbejderne er nemlig så begejstrede for deres frokost, at de har indstillet kantinen til Kantineprisen 2020.
Scroll Up