Bravissimo, EATalien!

Hvorfor sparker den støvleformede nation benene væk under os, når det kommer til kogekunst og kærlighed? Vi sendte 17 madglade kolleger til Piemonte for at finde svaret, og Lasse Jensen tager dig her med på turen.

Har du også appetit på kultur og italiensk madlavning? Så læser du med det helt rigtige sted. Nu skal det ikke handle om spaghetti al dente ud af mine skjorteærmer. Det skal handle om passion og inspiration.

I Compass Group bulderkoger inspirationen nemlig. Og hvert år sender vi derfor kokke mod syd for at smage, føle og se oprindelsen af udvalgte gastronomiske delikatesser, som vi benytter i køkkenerne og køber ind gennem leverandører.

Derudover dyrker vi et unikt samarbejde med Universitá di Scienze Gastronomiche di Pollenzo – et gastronomisk Hogwarts-lignende universitet, som tilbyder uddannelser i kulinarisk magi. Her deltog vi i år blandt andet i en komprimeret workshop i deres sensoriske laboratorie og tog en rundvisning i deres unikke vinbank, som udfordrede selv de mest flittige smagsløg og nøjagtige næsebor.

Store smagsoplevelser – større passion

Saml din pegefinger, langemand og tommeltot og lav en blød, hoppende bevægelse. Fornem hvordan den sydeuropæiske charme gestikulerer passion og et insisterende nærvær. Åh, Italien.

Jo længere tid jeg studerer og beundrer det italienske flag, jo mere overbevist bliver jeg om, at farverne grøn, hvid og rød repræsenterer årstidens råvarer, lokalproduceret ost og glas fyldt med pressede druer. Alt det lokale, som vi nød til frokost.

Og alt det lokale, vi oplevede, da vi slog vejen forbi ostemejerier, den lokale slagter, vingårdene, landbruget, pølseproducenten, restauranterne og frugtavleren. Når vi så havde tygget af munden, var der kun et fornøjet ”mamma mia!” tilbage.

Hovedingrediensen, uanset hvor vi kom, var den italienske begejstring, der fulgte med fortællingerne og rundvisningerne. Historien. Stoltheden. Det familiære. En velsmagende indsats for at bevare traditionerne – men stadig bryde formerne. Kulinariske foretagender anno 2022.

Krydr din faglighed i Compass Group

Italien repræsenterer en kærlighed til det gastronomiske håndværk, der rammer lige ind i den passion, som også banker i brystet bagved kokkejakkerne på vores kolleger i kantiner landet over.

Vi afholder løbende både kurser og workshops for vores kolleger. Og så tager vi ovenikøbet på inspirationstur til Italien.

Drømmer du om et arbejdsliv, hvor din udvikling tages så alvorligt, at du kan komme med ud og se sydeuropæiske frugtmarker, vinstokke og produktion af lokal ost? Hvor din faglighed bland andet kan inspireres, når du tager del i søndagens familiefrokost omringet af højttalende italienere, som hverken sparer på den gode smag, nærværet eller de inspirerende fortællinger?

Så krydr din faglighed og tjek vores ledige stillinger ud på vores hjemmeside. Grazie mille.

Del:
Nyheder
Compass Group Danmark har opnået svanemærke-certificering på hele rengøringsservicen
”I dag markerer vi en milepæl på vores bæredygtige rejse. Vi har gjort meget i lang tid, og nu har vi fået en blåstempling på det. Jeg har det nemmeste job med at modtage certifikatet – men jeg er så hammerende stolt over vores team,” fastslår Zanne Burø, Managing Director Nothern Europe, og sender klapsalver efter teamet bag svanemærkningen.
Sådan giver du dine medarbejdere en endnu bedre dag
Vi løfter serviceniveauet og giver dine medarbejdere en endnu bedre arbejdsdag og oplevelse ved hjælp af smarte knapper. Med et enkelt tryk får dine medarbejdere hurtig og effektiv hjælp, når kaffemaskinen driller, eller skraldespanden skal tømmes. Vi kalder det Service on Demand.
Madglæden spillede op i køkkenet på Roskilde
Hvordan sikrede Compass Group Danmark glade gæster og god smag, da vi igen bespiste de frivillige på dette års Roskilde Festival? Hovedingrediensen: Teamwork.