Campusrestauranter

Vi gør kantinen til mødestedet på campus, hvor relationen mellem mennesker styrkes og sund mad kombineres med afslapning og vidensdeling.

Se vores kantinekoncepter til campus

Vi kender madvanerne på campus

I Danmark er vores spisevaner under forandring og det er særligt de unge, som ligger helt i front, når det kommer til den nyeste udvikling. Som kantineudbyder, har vi et indgående kendskab til alle dem, som har deres hverdag på campus og ikke mindst til deres vidt forskellige madvaner. Gæsterne i vores campusrestauranter har høje forventninger og et bevidst forbrug og det stiller krav til os om konstant nytænkning af vores campusrestauranter.

Kantinen som mødested

Med en fleksibel kantineløsning imødekommes forskellige spisetidspunkter og madvaner, der giver fornyet energi og plads til at idéer kan blomstre.

Forplejning til møder og events

Energigivende forplejning, der er med til at styrke relationen mellem mennesker, når idéer skal udvikles, erfaringer deles og beslutninger træffes.

Få meget mere Compass Group

Med servicekoncepter inden for sund mad og velvære i hverdagen er vi hos Compass Group Danmark med til at gøre hverdagen enklere for en bred vifte af danske virksomheder.

Følg os på LinkedIn
Nyheder
Må vi byde på Green Gourmet?
En udsøgt grøn 3-retters menu skabt af sæsonens sprødeste råvarer. I kombination med liflige dufte, spændende smage, lækre konsistenser og skønne toner, bringer de smukke retter alle sanser i spil og skaber en helstøbt grøn oplevelse for vores gæster.
Vi giver verdens bedste service – se selv!
Vi giver jeres medarbejdere og gæster en unik velkomst, når de ankommer. Med vores kombinerede reception og café er mulighederne mange, og vi står altid klar til at hjælpe og servere en friskbrygget kop kaffe med et smil.
Sådan lander sæsonens sprødeste råvarer på din tallerken
Hos Compass Group har vi et helt unikt partnerskab med vores leverandør af frugt og grønt, Duo Frugt. En af de ting, der gør partnerskabet unikt, er, at vi er Duo Frugts eneste kunde! Derfor gør de sig ualmindeligt umage med at levere den bedste service og finde de bedste råvarer til vores køkkener, så vi kan servere sæsonens friskeste og sprødeste råvarer for gæsterne.