Campusrestauranter

Vi gør kantinen til mødestedet på campus, hvor relationen mellem mennesker styrkes og sund mad kombineres med afslapning og vidensdeling.

Se vores kantinekoncepter til campus

Vi kender madvanerne på campus

I Danmark er vores spisevaner under forandring og det er særligt de unge, som ligger helt i front, når det kommer til den nyeste udvikling. Som kantineudbyder, har vi et indgående kendskab til alle dem, som har deres hverdag på campus og ikke mindst til deres vidt forskellige madvaner. Gæsterne i vores campusrestauranter har høje forventninger og et bevidst forbrug og det stiller krav til os om konstant nytænkning af vores campusrestauranter.

Kantinen som mødested

Med en fleksibel kantineløsning imødekommes forskellige spisetidspunkter og madvaner, der giver fornyet energi og plads til at idéer kan blomstre.

Forplejning til møder og events

Energigivende forplejning, der er med til at styrke relationen mellem mennesker, når idéer skal udvikles, erfaringer deles og beslutninger træffes.

Få meget mere Compass Group

Med servicekoncepter inden for sund mad og velvære i hverdagen er vi hos Compass Group Danmark med til at gøre hverdagen enklere for en bred vifte af danske virksomheder.

Følg os på LinkedIn
Nyheder
Danmarks bedste kantine – Den er helt Normal!
Så er det officielt! Vores Food & Co køkkenchef, René Skovgaard Madsen og hans team driver Danmarks bedste kantine hos Normal. Vi har aldrig været i tvivl om, at teamet hos Normal kan noget helt særligt, og som vinder af Kantineprisen 2020 er det slået fast, at det, de serverer, er langt fra normalt!
Fornyelse og bæredygtig tilgang sikrer forlænget partnerskab
Nytænkning og et styrket fokus på bæredygtighed spiller uden tvivl en stor rolle i partnerskabet mellem SDU og Compass Group, som netop er blevet forlænget med 8 år. Men selvom vi nærmer os et sølvbryllup, er der ikke plads til at hvile på laurbærrene. Tværtimod.
Chef Appreciation Week 2020
Vi sætter stor pris på de hårdtarbejdende køkkenfolk, der serverer frokost og forkælelser til os hver dag. Det er bare ikke hver dag, vi får anerkendt og takket dem for deres store indsats. Derfor fejrer Compass Group - Chef Appreciation Week - en international begivenhed, der hylder vores dygtige køkkenkolleger verden over.
Scroll Up

Landmand på mark

Vores planet er vores ansvar

Bæredygtighed udgør en stor del af vores daglige arbejde. Vi arbejder målrettet med at reducere vores CO2-udledning samt forbrug af plastik og engangsemballage.

Få nyt om vores bæredygtige initiativer
Modtag vores nyhedsbrev og se mere om vores arbejde med bæredygtighed og fleksible kantineløsninger, der styrker virksomhedsprofiler.

Ja tak, tilmeld mig nyhedsbrev