Forplejning til møder og events

Energigivende forplejning, der er med til at styrke relationen mellem mennesker, når idéer skal udvikles, erfaringer deles og beslutninger træffes.

Der er ikke to møder eller arrangementer, som er ens og derfor har vi hos Compass Group udviklet et fleksibelt forplejningskoncept, der inspirerer til networking og idéudvikling. Vores kokke sammensætter sunde fristelser med udgangspunkt i jeres møde eller event, som er med til at sikre, at du og dine gæster har et højt energiniveau hele dagen.

Kokke anretter mad i kantine

Imponér dine gæster

Med vores forplejning til møder og events får I kvalitet og service på højeste niveau. Vores kokke står klar til at byde ind med ideer og inspiration, der passer til jeres arrangement. Dermed sikrer du, at du kan opretholde mødets momentum, mens du og dine gæster nyder et velsmagende måltid.

Vælg en bæredygtig forplejning

Bæredygtige ambitioner forpligter. Det gælder også ved forplejning til møder og events. Med vores tilbud om forplejning får du energigivende serveringer og sunde fristelser primært baseret på lokale og sæsonbestemte råvarer og ud fra vores bæredygtige initiativer om at minimere madspild.

Landmand på mark
Forkælelse til dit arrangement
Med et fleksibelt madkoncept skaber vi miljøer, hvor velsmagende, sund mad øger trivslen i hverdagen og forbindelserne mellem mennesker styrkes. Du er altid velkommen til at kontakte os og høre mere om vores mødeforplejning.
Bliv ringet op
Campuskantiner
Kantinen som mødested
Med en fleksibel kantineløsning imødekommes forskellige spisetidspunkter og madvaner, der giver fornyet energi og plads til at idéer kan blomstre.
Læs mere
Sådan arbejder vi
Dine mål er vores succes og det er centralt for os, at vi arbejder med at sikre tilfredshed og udvikling igennem inddragelse af ​​gæster og dig som kunde.
Læs mere
Bæredygtighed
Vi arbejder aktivt med at nedbringe vores miljøaftryk og sikre, at vores ressourcer bliver anvendt effektivt til gavn for mennesker og planet.
Læs mere