Can-do prisen

I Compass Group er mennesker i centrum for alt, hvad vi laver, og hver eneste dag gør vores dygtige kollegaer et fantastisk stykke arbejde for at levere god service og lækre madoplevelser til vores gæster.

Derfor har vi indført en pris for at hylde vores kollegaer i driften for deres beundringsværdige engagement og Can-do attitude.

”Can-do tilgangen er kernen i det, vi gerne vil stå for i Compass Group Danmark. Det er det helt særlige, unikke, positive drive, som vi møder hverdagens muligheder og udfordringer med, og hvor vi altid har gæsternes oplevelse i centrum. Det er at se muligheder fremfor begrænsninger, og så er det at være en god kollega, der styrker fællesskabet.”
Zanne Burø, Managing Director, Compass Group Northern Europe

Danskundervisning og bæredygtighed

Årsagerne for at vinde prisen er mange. Første pris blev uddelt tilbage i foråret, hvor Edyta Tobys & Katazyna Jachimiak fra Cleaning-teamet hos FLSmidth blev anerkendt for deres Can-do attitude i forbindelse med at lære dansk. I anden runde gik prisen til teamet fra Københavns Universitet Amager, som gør et inspirerende stykke arbejde inden for bæredygtighed og udvikling af vegetariske opskrifter.

SURPRISE!

For de seneste vindere af prisen blev det noget af en overraskelsesfest. Deres ledere havde nemlig holdt den gode nyhed hemmelig for teamet, indtil Zanne og driftsdirektør, Kristian Hofman, pludselig dukkede op i Wicked Rabbit-kantinen med musik, balloner og højt humør. Zanne havde desuden medbragt et diplom til teamet og gav dem også et par rosende ord med på vejen som begrundelse for, hvorfor netop de havde vundet prisen:

”I gør et fantastisk stykke arbejde med bæredygtighed. Det, I laver hver eneste dag, er en kæmpe inspiration for hele Compass Group med jeres grønne mødeservice, Folkekøkkenet og jeres udvikling af lækre vegetariske opskrifter. I har også vundet prisen, fordi I er jer. I bidrager alle til den helt særlige KUA-stemning, som gør det hyggeligt at komme på besøg med potentielle kunder eller kollegaer fra ind- og udland. Så tusind tak for det!”

Stort tillykke til de første vindere af Can-do prisen, Edyta, Katazyna og hele KUA-teamet! Vi er stolte af at have jer som kollegaer, og vi glæder os til at se, hvem de næste bliver til at følge i jeres fodspor som Can-do ambassadører.

Del:
Nyheder