En hyldest til vores hverdagshelte i køkkenerne
Hos Compass Group Danmark er vi udmærket klar over, at en stor del af vores succes skal tilskrives de passionerede ildsjæle i landets køkkener, der løfter standarderne for kantinemad på alle tænkelige måder – vores kolleger som steger, skræller, koger, bager, hakker og snitter, men også tænker ud af boksen, overrasker gæsterne og sætter stemningen for en professionel, gastronomisk og hyggelig arbejdsplads.
Covid-19 er indviklet, så vi har udviklet
Der sker rigtig mange sjove og spændende ting i køkkenerne, og med Chef Appreciation Week vil vi fremhæve de mange historier, som ellers ikke bliver fortalt. I uge 38 sætter vi derfor fokus på alle solskinshistorierne og dykker ned i en travl hverdag, hvor det hele ikke kun er lutter lagkage på køkkenbordet.
Man kommer ikke sovende til kokkefaget – det er hårdt og intenst arbejde. Krydr det med en global pandemi, og tilsæt stramme restriktioner og forbud, og du har opskriften på en udfordrende og uforudsigelig hverdag. 2020 har ikke vist sig fra sin bedste side, men køkkenerne har været omstillingsparate og tænkt i nye baner hver eneste dag siden Danmarks nedlukning. I år er Chef Appreciation Week derfor vigtigere end nogensinde før. Det er på tide at sige ordentligt tak til kollegerne i køkkenerne og stille skarpt på vores Food Heroes, der har arbejdet i døgndrift for at få hverdagen til at hænge sammen.
Mindre madspild, mere inspiration
I kantinen Under Krystallen er de ikke kede af at sige farvel til buffeten, og det er de ikke ene om. Den nye portionsservering betyder ikke kun en sikker servering, men også en frokost med mindre madspild, velafstemte smage og mere tid til fordybelse. Less is more har aldrig været mere relevant, og afskeden med buffeten har givet kokkene mere tid til den enkelte servering, der i den grad får smæk for skillingen.
Handlekraft har været det gennemgående tema under forårets strabadser. Vores fantastiske medarbejdere har vist gåpåmod, ja faktisk heltemod, og de har grebet hver en udfordring, smidt den i en gryde og kogt den ind til en mulighed for at lære, udvikle og blive bedre. Chef Appreciation Week er til ære for jer i køkkenerne.