Chef Appreciation Week 2020

Vi sætter stor pris på de hårdtarbejdende køkkenfolk, der serverer frokost og forkælelser til os hver dag. Det er bare ikke hver dag, vi får anerkendt og takket dem for deres store indsats. Derfor fejrer Compass Group - Chef Appreciation Week - en international begivenhed, der hylder vores dygtige køkkenkolleger verden over.

En hyldest til vores hverdagshelte i køkkenerne

Hos Compass Group Danmark er vi udmærket klar over, at en stor del af vores succes skal tilskrives de passionerede ildsjæle i landets køkkener, der løfter standarderne for kantinemad på alle tænkelige måder – vores kolleger som steger, skræller, koger, bager, hakker og snitter, men også tænker ud af boksen, overrasker gæsterne og sætter stemningen for en professionel, gastronomisk og hyggelig arbejdsplads.

Covid-19 er indviklet, så vi har udviklet

Der sker rigtig mange sjove og spændende ting i køkkenerne, og med Chef Appreciation Week vil vi fremhæve de mange historier, som ellers ikke bliver fortalt. I uge 38 sætter vi derfor fokus på alle solskinshistorierne og dykker ned i en travl hverdag, hvor det hele ikke kun er lutter lagkage på køkkenbordet.

Man kommer ikke sovende til kokkefaget – det er hårdt og intenst arbejde. Krydr det med en global pandemi, og tilsæt stramme restriktioner og forbud, og du har opskriften på en udfordrende og uforudsigelig hverdag. 2020 har ikke vist sig fra sin bedste side, men køkkenerne har været omstillingsparate og tænkt i nye baner hver eneste dag siden Danmarks nedlukning. I år er Chef Appreciation Week derfor vigtigere end nogensinde før. Det er på tide at sige ordentligt tak til kollegerne i køkkenerne og stille skarpt på vores Food Heroes, der har arbejdet i døgndrift for at få hverdagen til at hænge sammen.

Mindre madspild, mere inspiration

I kantinen Under Krystallen er de ikke kede af at sige farvel til buffeten, og det er de ikke ene om. Den nye portionsservering betyder ikke kun en sikker servering, men også en frokost med mindre madspild, velafstemte smage og mere tid til fordybelse. Less is more har aldrig været mere relevant, og afskeden med buffeten har givet kokkene mere tid til den enkelte servering, der i den grad får smæk for skillingen.

Handlekraft har været det gennemgående tema under forårets strabadser. Vores fantastiske medarbejdere har vist gåpåmod, ja faktisk heltemod, og de har grebet hver en udfordring, smidt den i en gryde og kogt den ind til en mulighed for at lære, udvikle og blive bedre. Chef Appreciation Week er til ære for jer i køkkenerne.

Del:
Nyheder
Overrækkelse af Can-do prisen i Vejle
I dag har vi været i Vejle for at overraske en helt særlig kollega og overrække endnu en Can-do pris. Denne gang blev det Vibeke Schaldemose Sørensen, der havde fortjent en særlig anerkendelse. Vibeke er receptionist hos en af vores store kunder i Vejle, og med sit positive sind og smittende humør spreder hun smil
Slut med oksekød i kantinen på flere uddannelsesinstitutioner
I samarbejde med serviceleverandøren Compass Group har en række uddannelsesinstitutioner valgt at droppe al servering af oksekød, der har en 10 gange højere klimabelastning end fx gris og kylling. Fra årets studiestart har flere uddannelsesinstiutioner valgt at tage et markant skridt for at reducere deres CO2-udslip ved at droppe oksekød permanent. Det drejer sig om
Søndre Campus viser vejen mod grønnere valg
På Søndre Campus, der bl.a. huser Det Juridiske Fakultet, er det på to år lykkedes at nedbringe kødprocenten, altså andelen af kød ud af det samlede varekøb, fra 11,4 pct. i 2021 til 4,8 pct. i 2023.