Compass Group afslutter rekordår og siger samtidig velkommen til ny direktør

1. november starter Thomas Kempf i rollen som ny direktør i Compass Group i Danmark

Danske Compass Group har netop afsluttet regnskabsåret med stærke finansielle resultater. Den nye direktør overtager derfor en virksomhed i absolut topform. Thomas Kempf overtager stafetten fra Zanne Burø, der i 2022 blev udnævnt til en stilling som direktør for Compass Group i Nordeuropa efter at have været direktør i Danmark siden 2017.

Thomas kommer med mange års erfaring fra servicebranchen senest fra en stilling som administrerende direktør for Forenede Service A/S.

Zanne Burø fortæller:

”Vi har netop afsluttet et regnskabsår med stærke finansielle resultater båret af fastholdelse af eksisterende kunder og et rekordår på nysalgskunder. Det er derfor et perfekt tidspunkt at give stafetten videre. Derfor er jeg glad for, at Thomas Kempf har valgt at takke ja til jobbet i Compass Group. Han kommer med en solid erfaring fra branchen, hvor han har skabt flotte resultater. Thomas er en erfaren, empatisk og værdibaseret leder, og han har stort fokus på at skabe innovative og bæredygtige løsninger i tæt partnerskab med kunderne. Det er helt i tråd med vores tilgang i Compass Group. Der er ingen tvivl om, at han sammen med det danske team kommer til at styrke den gode udvikling, som Compass Group er i.”

Tilfredse medarbejdere er nøglen til succes
Med mange års erfaring fra servicebranchen er det ikke helt nyt land, Thomas Kempf nu skal betræde. Thomas fortæller:

”Jeg har altid fulgt Compass Group i Danmark på sidelinjen og den imponerende udvikling, som virksomheden har været i. Jeg ser frem til at komme med på holdet og blive en del af verdens største servicevirksomhed. Compass Group har stort fokus på medarbejdertilfredshed, og det ser jeg som en af de vigtigste faktorer for at få succes.”

Zanne Burø har ansvaret for den danske forretning frem til, at Thomas nu overtager 1. november:

”Compass Group vil være i trygge og stabile hænder hos Thomas, og jeg glæder mig til vores samarbejde fremadrettet og til fortsat at følge den danske forretning. Det bliver også vemodigt, for jeg har været en del af Compass Group i Danmark i godt 11 år, og jeg er taknemmelig og stolt over de resultater, vi har nået sammen – ikke mindst det seneste rekordår. Heldigvis er jeg fortsat tæt på,” slutter Zanne Burø.

Del:
Nyheder