Compass Group overtager al kantinedrift hos Novo Nordisk i Danmark

Fra 1. januar 2022 skal Compass Group Danmark drive alle Novo Nordisks 33 kantiner, 5 cafeer i Danmark og konferencecentret Favrholm.

Vi er i forvejen samarbejdspartnere på Novo Nordisks lokationer i Hjørring, Kalundborg, Køge og Bagsværd. Med den nye aftale overtager Compass Group også driften de næste fem år af kantinerne i Søborg, Måløv, Kirke Værløse og Gentofte.

Aftalen betyder, at Compass Group overtager cirka 100 medarbejdere fra den eksisterende leverandør. Det bringer det samlede antal medarbejdere, som Compass Group har ansat i Novo Nordisk’ kantiner, op over 200.

Bæredygtighed i kantinen

Der bliver dagligt serveret 8.500 måltider for Novo Nordisks medarbejdere i Danmark. Compass Group skal dermed servere i alt 2,1 måltider om året til medicinalvirksomheden.

En af de væsentligste grunde til at vælge én samarbejdspartner til al kantinedrift i Danmark, har ifølge Novo Nordisk været at sikre udviklingen af nye tiltag på tværs af alle kantinerne.

Del:
Nyheder
Compass Group Danmark har opnået svanemærke-certificering på hele rengøringsservicen
”I dag markerer vi en milepæl på vores bæredygtige rejse. Vi har gjort meget i lang tid, og nu har vi fået en blåstempling på det. Jeg har det nemmeste job med at modtage certifikatet – men jeg er så hammerende stolt over vores team,” fastslår Zanne Burø, Managing Director Nothern Europe, og sender klapsalver efter teamet bag svanemærkningen.
Bravissimo, EATalien!
Hvorfor sparker den støvleformede nation benene væk under os, når det kommer til kogekunst og kærlighed? Vi sendte 17 madglade kolleger til Piemonte for at finde svaret, og Lasse Jensen tager dig her med på turen.
Sådan giver du dine medarbejdere en endnu bedre dag
Vi løfter serviceniveauet og giver dine medarbejdere en endnu bedre arbejdsdag og oplevelse ved hjælp af smarte knapper. Med et enkelt tryk får dine medarbejdere hurtig og effektiv hjælp, når kaffemaskinen driller, eller skraldespanden skal tømmes. Vi kalder det Service on Demand.