Compass Group overtager al kantinedrift hos Novo Nordisk i Danmark

Fra 1. januar 2022 skal Compass Group Danmark drive alle Novo Nordisks 33 kantiner, 5 cafeer i Danmark og konferencecentret Favrholm.

Vi er i forvejen samarbejdspartnere på Novo Nordisks lokationer i Hjørring, Kalundborg, Køge og Bagsværd. Med den nye aftale overtager Compass Group også driften de næste fem år af kantinerne i Søborg, Måløv, Kirke Værløse og Gentofte.

Aftalen betyder, at Compass Group overtager cirka 100 medarbejdere fra den eksisterende leverandør. Det bringer det samlede antal medarbejdere, som Compass Group har ansat i Novo Nordisk’ kantiner, op over 200.

Bæredygtighed i kantinen

Der bliver dagligt serveret 8.500 måltider for Novo Nordisks medarbejdere i Danmark. Compass Group skal dermed servere i alt 2,1 måltider om året til medicinalvirksomheden.

En af de væsentligste grunde til at vælge én samarbejdspartner til al kantinedrift i Danmark, har ifølge Novo Nordisk været at sikre udviklingen af nye tiltag på tværs af alle kantinerne.

Del:
Nyheder
Må vi byde på Green Gourmet?
En udsøgt grøn 3-retters menu skabt af sæsonens sprødeste råvarer. I kombination med liflige dufte, spændende smage, lækre konsistenser og skønne toner, bringer de smukke retter alle sanser i spil og skaber en helstøbt grøn oplevelse for vores gæster.
Vi giver verdens bedste service – se selv!
Vi giver jeres medarbejdere og gæster en unik velkomst, når de ankommer. Med vores kombinerede reception og café er mulighederne mange, og vi står altid klar til at hjælpe og servere en friskbrygget kop kaffe med et smil.
Sådan lander sæsonens sprødeste råvarer på din tallerken
Hos Compass Group har vi et helt unikt partnerskab med vores leverandør af frugt og grønt, Duo Frugt. En af de ting, der gør partnerskabet unikt, er, at vi er Duo Frugts eneste kunde! Derfor gør de sig ualmindeligt umage med at levere den bedste service og finde de bedste råvarer til vores køkkener, så vi kan servere sæsonens friskeste og sprødeste råvarer for gæsterne.