Compass Group overtager al kantinedrift hos Novo Nordisk i Danmark

Fra 1. januar 2022 skal Compass Group Danmark drive alle Novo Nordisks 33 kantiner, 5 cafeer i Danmark og konferencecentret Favrholm.

Vi er i forvejen samarbejdspartnere på Novo Nordisks lokationer i Hjørring, Kalundborg, Køge og Bagsværd. Med den nye aftale overtager Compass Group også driften de næste fem år af kantinerne i Søborg, Måløv, Kirke Værløse og Gentofte.

Aftalen betyder, at Compass Group overtager cirka 100 medarbejdere fra den eksisterende leverandør. Det bringer det samlede antal medarbejdere, som Compass Group har ansat i Novo Nordisk’ kantiner, op over 200.

Bæredygtighed i kantinen

Der bliver dagligt serveret 8.500 måltider for Novo Nordisks medarbejdere i Danmark. Compass Group skal dermed servere i alt 2,1 måltider om året til medicinalvirksomheden.

En af de væsentligste grunde til at vælge én samarbejdspartner til al kantinedrift i Danmark, har ifølge Novo Nordisk været at sikre udviklingen af nye tiltag på tværs af alle kantinerne.

Del:
Nyheder
Compass Group overtager al kantinedrift hos Novo Nordisk i Danmark
Vi er i forvejen samarbejdspartnere på Novo Nordisks lokationer i Hjørring, Kalundborg, Køge og Bagsværd. Med den nye aftale overtager Compass Group også driften de næste fem år af kantinerne i Søborg, Måløv, Kirke Værløse og Gentofte. Aftalen betyder, at Compass Group overtager cirka 100 medarbejdere fra den eksisterende leverandør. Det bringer det samlede antal
Elevsamling giver ny inspiration og større netværk
Knap var sommerferien ovre, før en flok elever fandt gummistøvlerne frem og satte hinanden i stævne ved den første elevsamling i år. Stedet var Grantoftegaard og formålet at mødes på kryds og tværs af landsdele og kantiner for at blive inspirerede og udveksle erfaringer.
De bevidste valg skvulper i rengøringsspanden
I Compass Group sikrer vi både rene arbejdsforhold og gennemtænkte løsninger. Strategien er kogt ned til to ord, der italesætter vores forventninger til både os selv, leverandører, maskiner og rengøringsmidler: Be Excellent.