Compass Group overtager al kantinedrift hos Novo Nordisk i Danmark

Fra 1. januar 2022 skal Compass Group Danmark drive alle Novo Nordisks 33 kantiner, 5 cafeer i Danmark og konferencecentret Favrholm.

Vi er i forvejen samarbejdspartnere på Novo Nordisks lokationer i Hjørring, Kalundborg, Køge og Bagsværd. Med den nye aftale overtager Compass Group også driften de næste fem år af kantinerne i Søborg, Måløv, Kirke Værløse og Gentofte.

Aftalen betyder, at Compass Group overtager cirka 100 medarbejdere fra den eksisterende leverandør. Det bringer det samlede antal medarbejdere, som Compass Group har ansat i Novo Nordisk’ kantiner, op over 200.

Bæredygtighed i kantinen

Der bliver dagligt serveret 8.500 måltider for Novo Nordisks medarbejdere i Danmark. Compass Group skal dermed servere i alt 2,1 måltider om året til medicinalvirksomheden.

En af de væsentligste grunde til at vælge én samarbejdspartner til al kantinedrift i Danmark, har ifølge Novo Nordisk været at sikre udviklingen af nye tiltag på tværs af alle kantinerne.

Del:
Nyheder
Madglæden spillede op i køkkenet på Roskilde
Hvordan sikrede Compass Group Danmark glade gæster og god smag, da vi igen bespiste de frivillige på dette års Roskilde Festival? Hovedingrediensen: Teamwork.
Zanne Burø er udnævnt som administrerende direktør for Norden i verdens førende servicevirksomhed
Compass Group udnævner Zanne Burø som ny administrerende direktør for Norden. På nordisk plan har Compass Group en omsætning på 7 milliarder kroner om året og beskæftiger ca. 13.000 medarbejdere. På verdensplan har de en omsætning på 160 milliarder kroner om året og beskæftiger 600.000 medarbejdere.
Må vi byde på Green Gourmet?
En udsøgt grøn 3-retters menu skabt af sæsonens sprødeste råvarer. I kombination med liflige dufte, spændende smage, lækre konsistenser og skønne toner, bringer de smukke retter alle sanser i spil og skaber en helstøbt grøn oplevelse for vores gæster.