Compass Group siger nej tak til buræg

Synes du, at din mad smager en smule mere af frihed og dyrevelfærd? Så er du ikke helt forkert på den – i hvert fald ikke, hvis du spiser i en af Compass Groups mange restauranter i virksomheder eller på uddannelsessteder landet over, eller hvis du får mad leveret af Din Private Kok.

I september 2016 igangsatte Compass Group udfasningen af buræg hos de cirka 200 Eurest og Chartwells restauranter samt alle de tusindvis af måltider, der hver uge leveres til hjemmeboende pensionister af Din Private Kok.

Et skridt i den rigtige retning

”Vi vil som virksomhed drive forretning på et bæredygtigt grundlag”, forklarer Compass Groups indkøbsdirektør i Danmark, Jacob Bangsted, om skiftet. ”For os betyder det blandt andet, at der tages hensyn til dyrevelfærden, og her er et nej tak til buræg et skridt i den rigtige retning”.

Den praktiske del af udfasningen forventes afsluttet inden udgangen af 2016. Herefter vil det ikke være muligt for Compass Groups produktionsenheder og køkkener at bestille – og dermed bruge ægprodukter baseret på buræg. Hverken som friske, pasteuriserede, kogte eller pillede æg. ”Og det er noget, vi som virksomhed er glade for, da Compass Group tager sit miljøansvar meget alvorligt verdenen over”, uddyber Jacob Bangsted.

Der vil efter udfasningen udelukkende blive brugt økologiske æg eller skrabeæg i samtlige måltider fra Din Private Kok og i samtlige af Eurest og Chartwells restauranterne.

Del:
Nyheder
Zanne Burø er udnævnt som administrerende direktør for Norden i verdens førende servicevirksomhed
Compass Group udnævner Zanne Burø som ny administrerende direktør for Norden. På nordisk plan har Compass Group en omsætning på 7 milliarder kroner om året og beskæftiger ca. 13.000 medarbejdere. På verdensplan har de en omsætning på 160 milliarder kroner om året og beskæftiger 600.000 medarbejdere.
Må vi byde på Green Gourmet?
En udsøgt grøn 3-retters menu skabt af sæsonens sprødeste råvarer. I kombination med liflige dufte, spændende smage, lækre konsistenser og skønne toner, bringer de smukke retter alle sanser i spil og skaber en helstøbt grøn oplevelse for vores gæster.
Vi giver verdens bedste service – se selv!
Vi giver jeres medarbejdere og gæster en unik velkomst, når de ankommer. Med vores kombinerede reception og café er mulighederne mange, og vi står altid klar til at hjælpe og servere en friskbrygget kop kaffe med et smil.