Danmarks bedste kantine – Den er helt Normal!

Så er det officielt! Vores Food & Co køkkenchef, René Skovgaard Madsen og hans team driver Danmarks bedste kantine hos Normal. Vi har aldrig været i tvivl om, at teamet hos Normal kan noget helt særligt, og som vinder af Kantineprisen 2020 er det slået fast, at det, de serverer, er langt fra normalt!

Hos Normal er kun det bedste godt nok til deres medarbejdere, så når René, Pia, Cedric og Aske serverer frokost, er det på et niveau, de fleste kun kan drømme om. I et perfekt samspil og partnerskab mellem køkkenet, Normal og deres medarbejdere, hjælper de hinanden med hverdagens mange opgaver og skaber en inspirerende og rar atmosfære.

Havde det ikke været for de begejstrede frokostgæster, var Kantineprisen 2020 måske kun en drøm. Det var nemlig Normal, der tidligere på året valgte at indstille René og køkkenteamet til prisen. Denne anerkendelse er blot et af mange eksempler på, hvordan samspillet mellem husets gæster og køkkenpersonalet er mere end bare en frokostordning. I indstillingen til Kantineprisen 2020, fortæller Normal om de tanker, de i fællesskab har gjort sig om kantinedriften.

”At driften er bæredygtig og ansvarlig, ligger René meget på sinde. Han arbejder for at skabe en cirkulær drift og blive selvforsynende på flere områder. Derfor har vi i fællesskab iværksat en masse spændende initiativer, bl.a. en urtehave, et drivhus, udekøkken og bistader.”

På hovedkontoret hos Normal giver de plads til en anderledes kantinedrift. Det er et partnerskab, der baserer sig på tillid og samspil – og det er netop derfor René har kunne skabe rammerne for en inspirerende, modig og innovativ kantine. René fortæller om det store fællesskab, da han tager imod den flotte pris:

Jeg er meget lettet. Det har været en spændende rejse, hvor vi har fået banket en fantastisk kantine på benene. Jeg er utrolig stolt af mit team, som hver dag yder en stor indsats. Og så har Normal været en fantastisk medspiller, som har givet plads til, at vi har kunnet eksperimentere og udvikle os.

Frie tøjler og faglig stolthed

I over 15 år har Kantineprisen hyldet de ildsjæle, der hæver standarderne for frokost og gør op med de forældede fordomme om kantinekøkkener. Kantineprisen, samt mange andre madpriser, bliver overrakt som en del af Fødevaredagen, som Landbrug & Fødevarer står bag. Food & Co kantinen hos Normal var en favorit blandt juryen af mange årsager.

Køkkenet hos Normal har fået frie tøjler til at skabe en madordning, hvor arbejdsglæde, faglig stolthed og kreativitet skinner i gennem. Det kommer gæsterne til gode i form af en meget personlig spiseoplevelse med lokale råvarer i fokus”

 

Her kan du se, hvorfor Normal løb med prisen:

 

 

For os er prisen et bevis på, at når vi matcher den rigtige køkkenchef med den ambitiøse kunde, der ønsker skabe de bedste rammer for sine medarbejdere, så er der ingen grænser for, hvad vi i fællesskab kan opnå. Store ambitioner, gensidig tillid og en åben dialog – det er grundingredienserne i et godt partnerskab.

 

Læs mere om René og teamets nominering til kantineprisen lige her.

Del:
Nyheder
De bevidste valg skvulper i rengøringsspanden
I Compass Group sikrer vi både rene arbejdsforhold og gennemtænkte løsninger. Strategien er kogt ned til to ord, der italesætter vores forventninger til både os selv, leverandører, maskiner og rengøringsmidler: Be Excellent.
Rejsen til et bæredygtigt køkken
Gode intentioner skal tilknyttes konkrete handlinger og mål baseret på faglighed og viden. Derfor har vi lavet en bæredygtighedskalender, som skal sætte ekstra fart på rejsen mod et bæredygtigt køkken. Vi inviterer medarbejdere, gæster og kunder med og glæder os til at nå frem.
Nyt koncept sætter brain food på menuen i Life Science Huset
I Lif-koncernens Life Science Hus får gæster og medarbejdere ikke kun glæde af et nyt konferencecenter men også et nyt kulinarisk koncept, som matcher foreningens værdier: sundhed og livsstil.

Lad os skabe smag og velvære i hverdagen

Vi vil skabe Danmarks bedste arbejdspladser – ikke blot for vores medarbejdere, men også for vores kunders medarbejdere!

Med vores kantine- og serviceløsninger skaber vi nemlig miljøer, der ikke alene øger trivslen i hverdagen hos vores kunder, men også styrker forbindelsen mellem mennesker.

Ja tak, tilmeld mig nyhedsbrev