SOLHVERV: Jordbær, asparges, ramsløg, rabarber og små, nyhøstede kartofler. I juni går vi ind i årets 4. spring, som vi kalder solhverv.
”Frem for at arbejde ud fra 4 sæsoner arbejder vi i Compass Group med 7 grønne spring. Når vi deler sæsonerne op i flere små spring, får vi et arbejdsredskab, der sikrer, at vi kan komme i dybden og nørde med de enkelte råvarer – og servere sund og velsmagende mad i sæson med bæredygtigt fokus lige fra vores danske baghave. Det er der ikke noget nyt i”, fastslår Kenneth Balieu Sørensen, Head of Gastronomy & Food Excelence, og forklarer:
”De 7 spring tager udgangspunkt i den måde man altid har arbejdet med afgrøderne på. Det er en jord til bord tankegang, som gennemsyrer hele vores måde at tænke og gøre tingene på hos Compass Group. De danner en ramme, som vi bruger hele vejen fra indkøbsafdelingen og hen til den enkelte køkkenchef og hans team. På den måde er det et redskab, der virkelig har fået lov til at leve og skabe værdi for rigtig mange af vores kollegaer og spisende gæster hver dag.”
I Compass Group byder vi solhvervet en varm velkomst og glæder os til at servere lækre, danske solhverv-sommersmage for alle vores daglige kantinegæster.