Elever hos NyKredit i samarbejde med Glad Fonden

Hos Nykredit i København har vi lige nu fem dygtige elever ansat som en del af vores samarbejde med Glad Fonden.

I fredags var børne- og undervisningsordfører fra Socialdemokratiet, Astrid Krag forbi sammen med Glad Fonden for at besøge eleverne og høre om arbejdet med at skabe gode og udviklende rammer med fokus på inklusion.

Hos Nykredit giver samarbejdet rigtig god mening, fortæller Vibeke Barfred:
”Vi vil gerne støtte op om et arbejdsmarked, hvor der er plads til alle, og hvor man uanset forudsætninger kan være med til at bidrage til et arbejdsfællesskab.”

Samarbejdet med Glad Fonden har været i gang siden 2019 og med gode erfaringer. Direktør for uddannelse og beskæftigelse i Glad Fonden, Per Fruerled, fortæller ”Vi sætter stor pris på, at virksomheder, som Compass Group og Nykredit er med til at støtte op omkring vores erhvervsrettede uddannelsesinitiativ til unge med handicap. Vi skal gå nye veje, hvor vi kombinerer inklusion af mennesker med handicap og fremtidens behov for kvalificeret arbejdskraft i en branche, hvor vi kan se, vi får rekrutteringsudfordringer fremover.”

”Vi har gode erfaringer med inklusion og oplever at netop forskelligheder er med til at styrke vores teams. Særligt på vores område får vi over de kommende år brug for at rekruttere – derfor giver det på alle måder god mening for os at samarbejde med Glad Fonden,” fortæller contract manager i Compass Group Mathias Perk.

 

Del:
Nyheder