Elevsamling giver ny inspiration og større netværk

Knap var sommerferien ovre, før en flok elever fandt gummistøvlerne frem og satte hinanden i stævne ved den første elevsamling i år. Stedet var Grantoftegaard og formålet at mødes på kryds og tværs af landsdele og kantiner for at blive inspirerede og udveksle erfaringer.

Efter en rundvisning var der frit valg på de frodige marker, som bugnede af friske grøntsager og urter. Og selvom flere af eleverne havde lagt en plan for dagens menu, blev den parkeret til fordel for lige præcis de råvarer, de havde allermest lyst til at arbejde med. Tilbage på gården blev der vasket grøntsager i alle regnbuens farver, inden eleverne gik i gang med at trylle dem til en velsmagende frokost i udendørs omgivelser. Der var bred enighed om, at det var en hyggelig dag, hvor det var dejligt at møde nogle nye ansigter og lade kreativiteten råde.

”Det bedste ved at være elev hos Compass Group er, at man får en god portion ansvar og selv kan være med til at forme sin elevtid. Det er en stor fordel, at der er et rigtig godt samarbejde mellem de forskellige sites. På den måde kan man snuse lidt til de mange muligheder, der findes. Og så er det fedt, at man undervejs får ny inspiration gennem f.eks. vores elevsamlinger, som også er med til at skabe et tættere bånd mellem os.”

Mie Rasmussen, kok, Compass Group

Gode muligheder for at sætte retningen for fremtiden

Det er vigtigt for os at hjælpe vores elever videre efter endt elevtid, og for dem, som ønsker at blive i Compass Group, hjælper vi med at finde det helt rigtige match, så de får den bedst mulige start på deres karriere. Mie er netop blevet færdig som elev og har fået job på et af vores andre sites, og der er flere grunde til, at hun har valgt at fortsætte sin karriere hos os.

”Der er rigtig gode muligheder for at udvikle sig og efteruddanne sig. Samtidig har jeg altid oplevet at få god information og hjælp, hvis jeg har haft brug for det. Det gælder både kantinerne i mellem eller som nu, hvor People & Culture har hjulpet mig med at finde mit nye job. Jeg har generelt oplevelsen af, at Compass Group går op i, hvordan jeg har det.”

Mie Rasmussen, kok, Compass Group

 

Under normale omstændigheder afholder vi elevsamling 2 gange årligt. For en dag trækker vi vores elever væk fra deres vante køkkener, så de kan komme ud og opleve noget nyt og være sociale med de andre elever, som de ikke ser så tit. Det giver både anderledes faglige oplevelser, hyggelige stunder og muligheden for at fordybe sig og være kreativ med noget, der måske ikke er så meget tid til i hverdagen. Derudover får de et godt netværk i en stor virksomhed. Alt sammen med deres fælles passion i fokus – god mad!

Læs mere om vores elevprogram Kulinariet her.

Del:
Nyheder
Sådan giver du dine medarbejdere en endnu bedre dag
Vi løfter serviceniveauet og giver dine medarbejdere en endnu bedre arbejdsdag og oplevelse ved hjælp af smarte knapper. Med et enkelt tryk får dine medarbejdere hurtig og effektiv hjælp, når kaffemaskinen driller, eller skraldespanden skal tømmes. Vi kalder det Service on Demand.
Madglæden spillede op i køkkenet på Roskilde
Hvordan sikrede Compass Group Danmark glade gæster og god smag, da vi igen bespiste de frivillige på dette års Roskilde Festival? Hovedingrediensen: Teamwork.
Zanne Burø er udnævnt som administrerende direktør for Norden i verdens førende servicevirksomhed
Compass Group udnævner Zanne Burø som ny administrerende direktør for Norden. På nordisk plan har Compass Group en omsætning på 7 milliarder kroner om året og beskæftiger ca. 13.000 medarbejdere. På verdensplan har de en omsætning på 160 milliarder kroner om året og beskæftiger 600.000 medarbejdere.