Et stærkt partnerskab med appetit på viden

Det summede af liv, da gæsterne strømmede til ”Food, Trends & Sustainability” hos vores partner Agro Food Park. I fællesskab havde vi inviteret samarbejdspartnere, interesseorganisationer og kunder til en inspirerende dag med fokus på fødevarer, trends og bæredygtighed. Her havde vi hver især mulighed for at vise noget af det ypperste, vi kan.

”Det har været en fantastisk proces at arrangere denne dag sammen med Agro Food Park, og resultatet viser, hvor langt vi kan nå med den rette partner. Vores medarbejdere har i den grad også nydt at lade deres gastronomiske kreativitet få frit løb, og jeg er imponeret over det tætte samarbejde på tværs af flere forskellige kantiner for at få det hele til at lykkes. Det har været en sand fornøjelse for os alle sammen at introducere vores kunder til meget mere af det, vi har at tilbyde.”

Claus Nisted, kundechef, Compass Group

Dagen bød på næring til både krop og sind i form af faglige indlæg, spændende workshops og en fristende markedsplads med gode muligheder for at netværke og skabe nye relationer. Og der var fyldt godt op på rækkerne, da indlæggene gik i gang. Gæsterne kunne bl.a. sætte sig til rette og høre om verdens første AI-smag med tilhørende smagsprøve på kunstig bøf.

I teltet med workshops var der gode råd til at få brugt rub og stub af forskellige råvarer, og der blev serveret cookies og one pot lavet med bananskræller. Markedspladsen bød også på et væld af lækre ting til ganen, og gæsterne kunne f.eks. nyde smagsprøver på hjemmelavet brød og tomat-chutney lavet på rester.

En fortryllende afslutning på dagen

Som prikken over i’et sluttede dagen af med en middag ud over det sædvanlige, som fordelte sig over tre temaer: hav, skov og plantage. Alle sanser blev bragt i spil gennem duften af gran, følelsen af frisk dug på næsen og fuglekvidder i øregangene. De godt 100 gæster blev placeret efter en bordplan, som for alvor gav pote, når der blev udvekslet erfaringer og visitkort.

Del:
Nyheder
Overrækkelse af Can-do prisen i Vejle
I dag har vi været i Vejle for at overraske en helt særlig kollega og overrække endnu en Can-do pris. Denne gang blev det Vibeke Schaldemose Sørensen, der havde fortjent en særlig anerkendelse. Vibeke er receptionist hos en af vores store kunder i Vejle, og med sit positive sind og smittende humør spreder hun smil
Slut med oksekød i kantinen på flere uddannelsesinstitutioner
I samarbejde med serviceleverandøren Compass Group har en række uddannelsesinstitutioner valgt at droppe al servering af oksekød, der har en 10 gange højere klimabelastning end fx gris og kylling. Fra årets studiestart har flere uddannelsesinstiutioner valgt at tage et markant skridt for at reducere deres CO2-udslip ved at droppe oksekød permanent. Det drejer sig om
Søndre Campus viser vejen mod grønnere valg
På Søndre Campus, der bl.a. huser Det Juridiske Fakultet, er det på to år lykkedes at nedbringe kødprocenten, altså andelen af kød ud af det samlede varekøb, fra 11,4 pct. i 2021 til 4,8 pct. i 2023.