Effektiv rengøring

Med vores rengøringsservice fremmer vi et godt indeklima og et sundt arbejdsmiljø, som har en positiv effekt på trivsel, produktivitet og økonomi.

Mennesker er og bliver hjørnestenen i en servicevirksomhed, og derfor glemmer vi aldrig at medtænke vores kolleger og samarbejdspartnere. Vores dygtige rengøringsassistenter er en meget vigtig del af den serviceoplevelse, som vi leverer, og derfor har vi skabt vores Be Excellent-program for rengøring. Her har vi fokus på uddannelse og udvikling af vores medarbejdere, og med programmet er du som kunde altid sikret rengøring, der er effektiv, standardiseret og innovativ.

Kvalitetssikret og bæredygtig rengøring

Ligesom vores øvrige personale, gennemgår vores rengøringsassistenter vores interne service- og sikkerhedskurser, hvor de bliver trænet i vores digitale platform, der indeholder rengøringsplaner, kvalitetsstandarder og egenkontrol. Dette er med til at sikre at vores lever op til gældende standarder inden for miljø og sikkerhed.

Historisk set har der været en del kemi involveret, når vi gjorde rent. Det har vi ændret på, og som en af de første servicevirksomheder i Danmark blev Compass Group Danmark både miljø- og arbejdsmiljøledelsescertificeret (ISO 14001 og OHSAS 18001), hvilket blandt andet betyder, at vi i dag udelukkende anvender svanemærkede rengøringsprodukter.

Få et rent og sundt arbejdsmiljø
Med et vores rengøringsservices tilbyder vi effektiv rengøring i jeres virksomhed, der er med til at sikre at dine medarbejdere trives. Du er altid velkommen til at kontakte os og høre mere om vores Facility Management.
Bliv ringet op
Facility management
Vedligehold og service
Effektiv og serviceorienteret facility services, der sikrer et sundt arbejdsmiljø og en stabil daglig drift af jeres virksomhed.
Læs mere
Offshore service
Med tusindvis af måltider på boreplatformene rundt omkring i de danske farvande, skaber vi et behageligt arbejdsmiljø for offshore.
Læs mere
Rapport Guest Service
Med vores Rapport Guest Service sikrer vi jeres kunder og gæster en personlig og unik oplevelse, hver gang de besøger jeres virksomhed.
Læs mere