Offshore service

Med tusindvis af måltider på boreplatformene i de danske farvande, skaber vi et behageligt arbejdsmiljø for medarbejderne, der arbejder offshore.

Top service i de danske farvande

Hos Compass Group sætter vi en ære i at forvandle arbejdsstedet til et hjem udenfor hjemmet. Med vores offshore service skaber vi et fristed på boreplatforme i danske farvande, hvor måltiderne altid byder på noget ekstra, rummene er rene, og tøjet nyvasket. Med kort mobiliseringstid er vi fleksible og tilpasser vores offshore service efter jeres behov.

Vi sørger for den daglige drift offshore

Foruden varetagelse af food-service leverer vi teknisk service og daglig vedligeholdelse, der sikrer driften i hverdagen offshore. Vores service har udviklet sig som en direkte reaktion på vores kunders behov og er sammensat for at sikre, at alt fungerer for offshore-medarbejderne i deres dagligdag i fjerne og ekstreme områder.

Bæredygtig offshore service

Bæredygtige ambitioner forpligter. Det gælder også offshore. Med vores offshore-services får du energigivende serveringer og sunde fristelser, der er tilpasset hverdagen offshore. Alle vores services er baseret ud fra vores bæredygtige initiativer om at minimere madspild og sikre trivslen blandt dine og vores medarbejdere.

Forkæl dine medarbejdere offshore
Med vores offshore-services tilbyder vi sunde retter og stabil drift af jeres virksomhed offshore. Alt sammen med det formål at sikre at dine medarbejdere trives. Vil du høre mere om vores offshore-services, så er du altid velkommen til at kontakte os.
Bliv ringet op
Facility management
Effektiv rengøring
Med vores rengøringsservice fremmer vi et godt indeklima og et sundt arbejdsmiljø, som har en positiv effekt på trivsel, produktivitet og økonomi.
Læs mere
Vedligehold og service
Effektiv og serviceorienteret facility services, der sikrer et sundt arbejdsmiljø og en stabil daglig drift af jeres virksomhed.
Læs mere
Rapport Guest Service
Med vores Rapport Guest Service sikrer vi jeres kunder og gæster en personlig og unik oplevelse, hver gang de besøger jeres virksomhed.
Læs mere