Rapport Guest Service

Med vores Rapport Guest Service sikrer vi jeres kunder og gæster en personlig og unik oplevelse, hver gang de besøger jeres virksomhed.

Med vores services inden for reception, switchboard, event management og mødeforplejning møder vi hver eneste gæst med en velkommen og behagelig atmosfære hver gang de besøger jeres virksomhed. Vores medarbejdere nyder at være i selskab med mennesker og det er afgørende for at vi kan give dine gæster en personlig serviceoplevelse.

Receptionists,Working,At,Desk,In,Modern,Lobby

Service til hver eneste gæst

Hos Compass Group brænder vi for vores arbejde og vi har en oprigtig passion for service. Vi er fokuseret på at forbedre selv den mindste detalje og vi tilpasser vores service efter jeres virksomhedskultur, værdier og jeres gæster. Vi har udviklet et system, der indeholder hver enkel gæsts personlige præferencer, så vi kan sørge for den bedste og mest personlige tilpassede service ved hvert besøg.

Sådan skaber vi en personlig gæsteoplevelse

Hos Compass Group undervises alle vores medarbejdere i at møde alle gæster med en venlig og professionel tilgang, hvilket er med til at styrke vores relation med gæsterne. Vi bruger hvert eneste møde med gæsten på at lære dem at kende og identificere præcis, hvilken service de har behov for. Indimellem lægger gæsterne måske først mærke til de små detaljer senere, men for os er det vigtigste, at vi har gjort en forskel og forbedret gæstens dag.

Giv gæsterne en unik oplevelse
Med vores Rapport Guest Service møder vi alle gæster med en venlig og professionel tilgang, hver gang de besøger din virksomhed. Du er altid velkommen til at kontakte os og høre mere om vores Facility Management.
Bliv ringet op
Facility management
Vedligehold og service
Effektiv og serviceorienteret facility services, der sikrer et sundt arbejdsmiljø og en stabil daglig drift af jeres virksomhed.
Læs mere
Offshore service
Med tusindvis af måltider på boreplatformene rundt omkring i de danske farvande, skaber vi et behageligt arbejdsmiljø for offshore.
Læs mere
Effektiv rengøring
Med vores rengøringsservice fremmer vi et godt indeklima og et sundt arbejdsmiljø, som har en positiv effekt på trivsel, produktivitet og økonomi.
Læs mere