Vedligehold og service

Effektiv og serviceorienteret facility services, der sikrer et sundt arbejdsmiljø og en stabil daglig drift af jeres virksomhed.

I flere virksomheder skal der dagligt udføres opgaver, der er forbundet med bygningens drift. Derfor tilbyder vi hos Compass Group Danmark en alsidig servicefunktion, der tager sig af den daglige drift af jeres bygning. Med vores viceværtsservice får i tilknyttet personale, der besidder alsidige kvalifikationer til at kunne udføre forskellige vedligeholdelsesopgaver og services jer.

Fuld gartnerservice

Planter har adskillige egenskaber, der blandt andet gør arbejdsmiljøet behageligt for dine medarbejdere. Med vores Facility Management service tilbyder vi en fuld gartnerservice, der inkluderer vanding og beskæring af planter samt biovenlig bekæmpelse af skadedyr.

Receptionists,Working,At,Desk,In,Modern,Lobby

Motiverede medarbejdere leverer bedre resultater

Hos Compass Group Danmark er menneskers trivsel og sundhed i fokus og vi ved, hvor vigtigt det er for medarbejderne at kunne gå glad og motiveret på arbejde. Derfor arbejder vi i alle led af vores forretning på at skabe de perfekte rammer for at både dine og vores medarbejdere trives – hver dag.

Stabil drift af bygningen
Med et vores Facility Management services tilbyder vi at stå for den daglige drift af jeres virksomhed, der er med til at sikre at dine medarbejdere trives. Du er altid velkommen til at kontakte os og høre mere om vores Facility Management.
Bliv ringet op
Facility management
Effektiv rengøring
Med vores rengøringsservice fremmer vi et godt indeklima og et sundt arbejdsmiljø, som har en positiv effekt på trivsel, produktivitet og økonomi.
Læs mere
Offshore service
Med tusindvis af måltider på boreplatformene rundt omkring i de danske farvande, skaber vi et behageligt arbejdsmiljø for offshore.
Læs mere
Rapport Guest Service
Med vores Rapport Guest Service sikrer vi jeres kunder og gæster en personlig og unik oplevelse, hver gang de besøger jeres virksomhed.
Læs mere