Fællesskab er nøglen til en god integration

Vores integrationsarbejde var kun lige gået i gang, da corona satte en stopper for det meste og dermed også muligheden for at mødes. Derfor blev DHL i år ikke kun en løbetur, men den første i rækken af begivenheder, som skal hjælpe os med at komme tættere på hinanden.

Glæden var derfor stor, da vi endelig kunne mødes på tværs af lokationer, roller og baggrund. Vi var med i både Aalborg, Aarhus, København og Odense, og dagene var præget af smil, højt humør og fællesskab, som vi tog med tilbage til arbejdet.

”Vi performer bedst, når vi er stærke og kender hinanden rigtig godt. Og det kommer, når vi ser hinanden i andre situationer end på arbejdet. Om det er et løb eller en fest, så slipper vi lettere hæmningerne og får snakket og grinet ekstra meget sammen. Jeg tror på, at vi får mere tilstedeværelse og nærhed i arbejdslivet, når vi har set hinanden uden for vores komfortzone. Og så er det en fantastisk mulighed for at udvide sit netværk og blive klogere.”

Pia Noll, Site Manager, Compass Group

Med løbeskoene og et spirende sammenhold fremme, løb nogle af os videre til Julemærkeløbet i Roskilde i slutningen af september. Her var der ikke kun mulighed for at mødes som kolleger, men også for at møde hinandens familie og venner. Samtidig havde vi et fælles formål og en ekstra motivation for dagen – at samle penge ind til vores mærkesag Julemærkehjemmene.

Jo bedre vi kender hinanden, jo bedre er vi sammen

“I en virksomhed som vores med kolleger over hele landet, er det vigtigt, at vi kan mødes i den virkelige verden for at skabe sammenhold og fællesskabsfølelse, så vi ikke bare er en masse satellitter. De sociale arrangementer er en vigtig del af dette, for det giver en ekstra dimension til arbejdsdagen, at du også kan hygge dig og have det sjovt med dine kolleger uden for arbejdet.”

Marlene Bøtker, People & Culture Director, Compass Group

For at komme tættere på hinanden inviterede vi for nyligt hele virksomheden til et brag af en fest i fede lokaler i Aarhus. Her var der dækket op med lækker streetfood og DJ’s bag pulten, som spillede op til fest. Vi havde gjort os umage for at lave et arrangement, hvor der var plads til alle, uanset om man helst ville vise sine bedste moves på dansegulvet, sidde i loungen og snakke over en cola eller give kollegaerne kamp til stregen i bordfodbold og beerpong med en iskold fadøl på siden. De forskellige muligheder gav ikke kun plads til alle, men også rigtig gode muligheder for at lære hinanden at kende på kryds og tværs.

Læs mere om tankerne bag integrationen og hvordan, vi bliver bedre sammen her.

Del:
Nyheder
Compass Group Danmark har opnået svanemærke-certificering på hele rengøringsservicen
”I dag markerer vi en milepæl på vores bæredygtige rejse. Vi har gjort meget i lang tid, og nu har vi fået en blåstempling på det. Jeg har det nemmeste job med at modtage certifikatet – men jeg er så hammerende stolt over vores team,” fastslår Zanne Burø, Managing Director Nothern Europe, og sender klapsalver efter teamet bag svanemærkningen.
Bravissimo, EATalien!
Hvorfor sparker den støvleformede nation benene væk under os, når det kommer til kogekunst og kærlighed? Vi sendte 17 madglade kolleger til Piemonte for at finde svaret, og Lasse Jensen tager dig her med på turen.
Sådan giver du dine medarbejdere en endnu bedre dag
Vi løfter serviceniveauet og giver dine medarbejdere en endnu bedre arbejdsdag og oplevelse ved hjælp af smarte knapper. Med et enkelt tryk får dine medarbejdere hurtig og effektiv hjælp, når kaffemaskinen driller, eller skraldespanden skal tømmes. Vi kalder det Service on Demand.