Fornyelse og bæredygtig tilgang sikrer forlænget partnerskab

Nytænkning og et styrket fokus på bæredygtighed spiller uden tvivl en stor rolle i partnerskabet mellem SDU og Compass Group, som netop er blevet forlænget med 8 år. Men selvom vi nærmer os et sølvbryllup, er der ikke plads til at hvile på laurbærrene. Tværtimod.

”Vi er meget glade for at fortsætte vores partnerskab med Compass Group. De har igennem mere end 20 år været en betroet partner, som har formået at forny sig og overraske positivt. Med deres bæredygtige profil og koncepter er vi i den grad stadig et match”.

Leif Jensen, Områdechef for Teknisk Service, SDU

Bæredygtighed fylder meget hos både SDU og Compass Group, som begge to arbejder aktivt med FN’s verdensmål, der skal sikre en bæredygtig fremtid for alle. Derfor bliver der nu skruet endnu mere op for de bæredygtige løsninger i kantinerne hos SDU – uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller smag.

”Vi er stolte over, at SDU har valgt at fortsætte vores partnerskab efter så mange år sammen. Nu tager vi næste skridt med fokus på bæredygtighed, som er fællesnævneren og hele fundamentet for vores kantiner, pop-up’s, events og caféer. Vi er kommet godt fra start, og vi glæder os til at videreudvikle partnerskabet over de næste år”.

Kristian Hofman, Director of Operations, Eurest & Chartwells, Compass Group

En fræk kanin og økologiske uniformer

Udover at lade sig friste af nye spændende velsmagende retter, har de studerende og ansatte ved SDU nu lettere ved at træffe flere bæredygtige valg, når de besøger kantinen, som for alvor har sat bæredygtighed på menuen med flere nye koncepter:

Wicked Rabbit er en farverig og fristende vegetarkantine. De velsmagende grønne retter henvender sig heldigvis ikke udelukkende til vegetarer, men er så sprøde og fulde af smag, at det fjerner fokus fra det faktum, at de er vegetariske.

Hos Elements – Sustainable Market Place er der flere bæredygtige tiltag udover maden i sig selv. De fleste dele af personalets uniformer er fremstillet af økologisk genbrugsbomuld. Forstykket er dog fremstillet af bomuld fra Better Cotton Initiative og genbrugspolyester. Og genbrug er generelt i højsædet hos Elements. Her kan gæsterne f.eks. købe hjemmelavet marmelade lavet af pulpen fra vores friskpressede juicer. Det forudsætter dog, at de selv har et glas med. Ellers skal de betale for emballagen. På den måde opfordres gæsterne til også at tænke bæredygtighed ind før og efter, de besøger kantinerne og caféerne.

Læs mere om vores arbejde med bæredygtighed her

Del:
Nyheder
En stærk sikkerhedskultur sætter en høj standard
Compass Group Danmark var en af de første servicevirksomheder i Danmark, som både blev miljø- og arbejdsmiljøledelsescertificeret. Vi har for nyligt fået blåstemplet, at vi efter mange år fortsat har styr på vores ting og holder et højt niveau inden for sikkerhed og miljø.
Compass Group Danmark fejrer Stop Food Waste Day 2021 – men bekæmper madspild året rundt
Madspild er en kæmpe udfordring. Ikke blot i Danmark, men i hele verden, og det er noget, vi arbejder med hver dag. For som en af verdens førende aktører inden for foodservice har vi i Compass Group et stort ansvar for det aftryk, vi afsætter på kloden. Et ansvar, som vi med stolthed tager. Derfor fejrer vi Stop Food Waste Day den 28. april verden over.
Compass Group er en del af Servicenormen
Tilfredse kunder og glade medarbejdere er grundlaget for Compass Group. Uden dem var vi her ikke – så simpelt er det. Og de skal hver især have, hvad de har krav på, samtidig med at de skal behandles ordentligt. Derfor er vi medlem af Servicebranchens Arbejdsgiverforening (SBA) og en del af Servicenormen, som er din garanti for god moral og orden i sagerne.
Scroll Up

Lad os skabe smag og velvære i hverdagen

Vi vil skabe Danmarks bedste arbejdspladser – ikke blot for vores medarbejdere, men også for vores kunders medarbejdere!

Med vores kantine- og serviceløsninger skaber vi nemlig miljøer, der ikke alene øger trivslen i hverdagen hos vores kunder, men også styrker forbindelsen mellem mennesker.

Ja tak, tilmeld mig nyhedsbrev