Hvordan sikrer vi, at dygtige ufaglærte får papir på deres kompetencer? Hvordan sørger vi for, at elever får en stærk uddannelse, der matcher fremtidens behov? Og hvordan udvikler vi løbende vores kollegaer, så de føler sig klædt godt på til deres job?
Det er spørgsmål, som Thais Brask Simonsen arbejder passioneret med hver dag. Thais startede sin karriere hos os som køkkenchef i en af vores kantiner i 2016, men i dag er han People & Culture Partner med ansvar for elever og efteruddannelse. Han brænder for at udvikle mennesker – og det er en mission, han lykkes med.
Derfor er det heller ikke tilfældigt, at The Guardian netop har citeret Thais i deres artikel ‘Insanely tasty green food’: how the meaty Danes embraced a world-first plant-based plan’. Her udtaler han:
”Vegetarisk mad boomer, og både restauranter og kantiner skriger på denne ekspertise.”
Hans udtalelse knytter sig til den nye grønne madhåndværkeruddannelse fra Hotel- og Restaurantskolen – en uddannelse, som han ser som en vigtig brik i fremtidens fødevarebranche.
For Thais handler det ikke kun om at matche erhvervslivets efterspørgsel, men også om at sikre, at vores medarbejdere har de rette kompetencer og muligheder:
”Det er vigtigt for mig, at alle, der kan og vil, får en faglig uddannelse, som sikrer dem en bedre fremtid. Samtidig skal vi sørge for, at vores kollegaer får den nødvendige efteruddannelse, så de altid er opdateret på trends og tendenser.”
Thais Brask Simonsen, People & Culture Partner hos Compass Group
Og dagen i dag markerer endnu en milepæl. Thais er vores kontaktperson til ZBC – Zealand Business College, som netop har været forbi vores HQ for at overrække en statuette for vores indstilling til ZBCs Efteruddannelsespris 2024.
Statuetten er en anerkendelse af vores arbejde med uddannelsesplanlægning, medarbejderudvikling og en stærkere virksomhedskultur.
Thais er en nøgleperson i denne indsats, og vi er stolte af at have ham med på holdet. Tillykke med anerkendelsen og med at sætte dagsordenen for fremtidens uddannelser!