Mød vores kollega Samuel Monty, som står i spidsen for kantinen i AP Pensions nye domicil, hvor han skaber store madoplevelser til de ansatte.
Som køkkenchef hos Compass Group har Samuel fået muligheden for at starte kantinen op fra bunden – en opgave, der forener hans passion for gastronomi og hans sans for detaljer.
“Jeg synes, at det er helt fantastisk at være med fra start. Helt fra at være med ude for at vælge service. Det er vigtigt for mig som køkkenchef at føle en form for ejerskab, og at jeg kan være med til at give mit besyv fra start.
Og så er jeg meget taknemmelig over, at man har kigget på mig til denne stilling,” fortæller Samuel, som ser det som et stort skulderklap at være tilbudt jobbet internt i Compass Group.
Mere end bare en kantine
Med sin baggrund i restaurantverdenen har Samuel bevaret fokus på smag og præsentation. Han eksperimenterer med alt fra røgning og fermentering til smukke anretninger, der minder gæsterne om et restaurantbesøg.
Samtidig er fokus på økologi, lokale råvarer og reducering af madspild.
“Jeg føler, der er rigtig mange muligheder her i kantinen – både gastronomisk og med teamet. Jeg vil gerne give mine gæster en restaurantoplevelse her.”
“Mad er kreativitet, og du kan ikke lave mad, hvis du ikke er glad”
Samuel Monty, køkkenchef hos Compass Group
For Samuel er det lige så vigtigt at skabe et godt miljø for sit team som for sine gæster:
“Det, som gør mig mest glad i mit arbejde, er, når jeg kan se, at hele mit team er på dupperne og er glade. Men jeg er også en god menneskekender, og skulle der være nogen, der er udfordret, tager jeg også hensyn til det.
Mad er kreativitet, og du kan ikke lave mad, hvis du ikke er glad og har det godt. Så mine kollegaer i mit team skal have det godt.”
Med Samuel i spidsen bliver kantinen i AP Pensions domicil et gastronomisk flagskib, hvor kvalitet, kreativitet og ansvarlighed går hånd i hånd.