Hvordan Compass Group og Eurest Food skaber den perfekte madoplevelse

Compass Group Danmarks Centre for Excellence ligger i København. Nærmere betegnet i kontorhuset Mikado house. Det er her, vi tester de nyeste trends, udmærker os som madhåndværkere og forbedrer kvaliteten af den mad, vi serverer. Derudover finpudser vi det helhedsindtryk, som vi efterlader hos vores gæster.

Great people, great service, great results

Det er en del af Compass Groups værdisæt verden over, og på vores Centre for Excellence har vi rammerne til at praktisere det til det fuldeste. Som vores head Chef Simon J. Mortensen selv siger det:

“Som leder for Centre for Excellence ved jeg, at vi har leveret service i verdensklasse, når jeg ser mine gæster smile. Det gør mig stolt!”.

Se vores video og bliv klogere på, hvordan det er, at stå i spidsen for Eurest Foods første Centre for Excellence i Danmark. Eller hvilket helhedsindtryk de gæster, der dagligt spiser i personalerestauranten, har dannet sig.

 

Del:
Nyheder
Elever med kognitive handicap afslutter uddannelse som de første
Glæden over kulminationen på to års uddannelse var ikke til at tage fejl af, da vores elever i sidste uge blev færdige med deres uddannelse og nu stolt kan kalde sig for gastromedarbejdere.
Sådan håndterer vi Coronavirus
Hos Compass Group tager vi situationen omkring COVID-19 alvorligt, og vi følger løbende med i myndighedernes anbefalinger. I takt med anbefalingerne har vi tilpasset driften og gjort forskellige tiltag for at minimere smitten. Vi har bl.a. opsat flere stationer med håndsprit og ændret buffeterne til portionspakket takeaway.
3 x 25% reduktion i 2020
Hos Compass Group Danmark vil vi i 2020 reducere vores CO2-udledning samt forbrug af plastik og engangsemballage med 25%.
Scroll Up