Hvordan man investerer sundt og smart i studiemiljøet

Der er mange, som evner at levere god mad, men koncepterne, valgmulighederne og interiør skal være tidsvarende og understøtte den kultur der er gældende, for at opnå den ønskede effekt af ens investering.

Sund snacking er en smart investering

Senest har Chartwells, med Compass Group i ryggen, valgt at investere massivt i et nyt cafékoncept, Caffé Dallucci. Det er den velkendte cafékultur med god baristakaffe, god mad og sund snacking, der er flyttet ind på Professionsskolen Metropol i det Københavnske nordvestkvarter. Og det er ikkehelt tilfældigt.

”Det er vores mission, at investere i koncepter og omgivelser, der går hånd i hånd med den sundhed, vi ved, er vigtigt i et studiemiljø” siger Kim Werup, driftsdirektør i Chartwells. Caféen er altså en investering i studiemiljøet og udgør et stærkt supplement til Chartwells’ eksisterende miljø med mange forskellige madkoncepter. Generation Y er stærkt repræsenteret på Professionsskolen Metropol, og derfor er det vigtigt, at muligheden for sund snacking og energitilførsel er til stede hele dagen igennem, hvilket Caffé Dallucci netop er bygget op omkring.

Convenience, convenience, convenience

Desuden holder Caffé Dallucci åbent udover de almindelige åbningstider på de øvrige salgssteder, og det er der en god grund til, forklarer Kim Werup.

”Det er vigtigt at ramme de unges smag og huske, at de er vokset op i en dynamisk verden, hvor forventninger til convenience er en selvfølge – det er netop det, som vi ønsker at understøtte bedst muligt i Chartwells – nu med Caffé Dallucci. Vi er derfor stolte af, at have været en stor del af investeringerne i de unges studiemiljø”.

Del:
Nyheder
Sådan giver du dine medarbejdere en endnu bedre dag
Vi løfter serviceniveauet og giver dine medarbejdere en endnu bedre arbejdsdag og oplevelse ved hjælp af smarte knapper. Med et enkelt tryk får dine medarbejdere hurtig og effektiv hjælp, når kaffemaskinen driller, eller skraldespanden skal tømmes. Vi kalder det Service on Demand.
Madglæden spillede op i køkkenet på Roskilde
Hvordan sikrede Compass Group Danmark glade gæster og god smag, da vi igen bespiste de frivillige på dette års Roskilde Festival? Hovedingrediensen: Teamwork.
Zanne Burø er udnævnt som administrerende direktør for Norden i verdens førende servicevirksomhed
Compass Group udnævner Zanne Burø som ny administrerende direktør for Norden. På nordisk plan har Compass Group en omsætning på 7 milliarder kroner om året og beskæftiger ca. 13.000 medarbejdere. På verdensplan har de en omsætning på 160 milliarder kroner om året og beskæftiger 600.000 medarbejdere.