Hvordan man investerer sundt og smart i studiemiljøet

Der er mange, som evner at levere god mad, men koncepterne, valgmulighederne og interiør skal være tidsvarende og understøtte den kultur der er gældende, for at opnå den ønskede effekt af ens investering.

Sund snacking er en smart investering

Senest har Chartwells, med Compass Group i ryggen, valgt at investere massivt i et nyt cafékoncept, Caffé Dallucci. Det er den velkendte cafékultur med god baristakaffe, god mad og sund snacking, der er flyttet ind på Professionsskolen Metropol i det Københavnske nordvestkvarter. Og det er ikkehelt tilfældigt.

”Det er vores mission, at investere i koncepter og omgivelser, der går hånd i hånd med den sundhed, vi ved, er vigtigt i et studiemiljø” siger Kim Werup, driftsdirektør i Chartwells. Caféen er altså en investering i studiemiljøet og udgør et stærkt supplement til Chartwells’ eksisterende miljø med mange forskellige madkoncepter. Generation Y er stærkt repræsenteret på Professionsskolen Metropol, og derfor er det vigtigt, at muligheden for sund snacking og energitilførsel er til stede hele dagen igennem, hvilket Caffé Dallucci netop er bygget op omkring.

Convenience, convenience, convenience

Desuden holder Caffé Dallucci åbent udover de almindelige åbningstider på de øvrige salgssteder, og det er der en god grund til, forklarer Kim Werup.

”Det er vigtigt at ramme de unges smag og huske, at de er vokset op i en dynamisk verden, hvor forventninger til convenience er en selvfølge – det er netop det, som vi ønsker at understøtte bedst muligt i Chartwells – nu med Caffé Dallucci. Vi er derfor stolte af, at have været en stor del af investeringerne i de unges studiemiljø”.

Del:
Nyheder
Elever med kognitive handicap afslutter uddannelse som de første
Glæden over kulminationen på to års uddannelse var ikke til at tage fejl af, da vores elever i sidste uge blev færdige med deres uddannelse og nu stolt kan kalde sig for gastromedarbejdere.
Sådan håndterer vi Coronavirus
Hos Compass Group tager vi situationen omkring COVID-19 alvorligt, og vi følger løbende med i myndighedernes anbefalinger. I takt med anbefalingerne har vi tilpasset driften og gjort forskellige tiltag for at minimere smitten. Vi har bl.a. opsat flere stationer med håndsprit og ændret buffeterne til portionspakket takeaway.
3 x 25% reduktion i 2020
Hos Compass Group Danmark vil vi i 2020 reducere vores CO2-udledning samt forbrug af plastik og engangsemballage med 25%.
Scroll Up