Hvordan sparer man 427.981 liter vand på gulvvask?

Hos Compass Group sætter vi en ære i at gøre rent, men vi går ikke kun op i slutresultatet. Processen skal også være helt rigtig!

Vi udvikler og anvender den nyeste teknologi, for med de bedste redskaber og miljøvenlige produkter kan vi ikke blot gøre vores rengøring mere effektiv, men også spare på vandet og skåne miljøet. Derfor har vi skiftet vores traditionelle gulvmopper ud med i-mop-maskiner, som ud over at være super effektive, også mindsker vandforbruget. Faktisk har vi sparet intet mindre end 427.981 liter vand i løbet af det sidste halvandet år.

Mennesker er og bliver hjørnestenen hos Compass Group. Derfor har det stor betydning, at skiftet til i-mop-maskinerne også gør en positiv forskel for vores medarbejdere, da de er ergonomisk korrekte og letter arbejdsdagen.

1 liter sparet, er 1 liter tjent til et godt formål

Det er ikke kun os selv og vores kunder, som kan glæde sig over besparelsen på de 427.981 liter vand. Den får lov til at gøre gavn ude i verden, hvor der er allermest brug for den.

”Compass Group har valgt de mest bæredygtige produkter til deres sortiment og toppede den beslutning med at skifte deres gamle maskiner ud med de mest innovative maskiner på markedet. Det har resulteret i en stor reduktion i CO2-udledning. Samtidig har valget af i-teams i-mop gulvvaskemaskiner reduceret såvel vandforbruget som kemiforbruget markant. I tilgift til besparelsen på mere end 400.000 liter vand har vi doneret den tilsvarende mængde drikkevand til personer uden adgang til rent drikkevand.”

Tommy Nielsen, salgsdirektør, Toprent

Vi passer på dig og dine medarbejdere

Skiftet til i-mop giver altså både glade medarbejdere, et bedre miljø og det bedste resultat. Sidst, men ikke mindst, giver det trygge og sikre omgivelser for dig og dine medarbejdere, som er vigtigere end nogensinde i denne tid.

Læs mere om vores facility management her

Del:
Nyheder
En stærk sikkerhedskultur sætter en høj standard
Compass Group Danmark var en af de første servicevirksomheder i Danmark, som både blev miljø- og arbejdsmiljøledelsescertificeret. Vi har for nyligt fået blåstemplet, at vi efter mange år fortsat har styr på vores ting og holder et højt niveau inden for sikkerhed og miljø.
Compass Group Danmark fejrer Stop Food Waste Day 2021 – men bekæmper madspild året rundt
Madspild er en kæmpe udfordring. Ikke blot i Danmark, men i hele verden, og det er noget, vi arbejder med hver dag. For som en af verdens førende aktører inden for foodservice har vi i Compass Group et stort ansvar for det aftryk, vi afsætter på kloden. Et ansvar, som vi med stolthed tager. Derfor fejrer vi Stop Food Waste Day den 28. april verden over.
Compass Group er en del af Servicenormen
Tilfredse kunder og glade medarbejdere er grundlaget for Compass Group. Uden dem var vi her ikke – så simpelt er det. Og de skal hver især have, hvad de har krav på, samtidig med at de skal behandles ordentligt. Derfor er vi medlem af Servicebranchens Arbejdsgiverforening (SBA) og en del af Servicenormen, som er din garanti for god moral og orden i sagerne.
Scroll Up

Lad os skabe smag og velvære i hverdagen

Vi vil skabe Danmarks bedste arbejdspladser – ikke blot for vores medarbejdere, men også for vores kunders medarbejdere!

Med vores kantine- og serviceløsninger skaber vi nemlig miljøer, der ikke alene øger trivslen i hverdagen hos vores kunder, men også styrker forbindelsen mellem mennesker.

Ja tak, tilmeld mig nyhedsbrev