Hvordan sparer man 427.981 liter vand på gulvvask?

Hos Compass Group sætter vi en ære i at gøre rent, men vi går ikke kun op i slutresultatet. Processen skal også være helt rigtig!

Vi udvikler og anvender den nyeste teknologi, for med de bedste redskaber og miljøvenlige produkter kan vi ikke blot gøre vores rengøring mere effektiv, men også spare på vandet og skåne miljøet. Derfor har vi skiftet vores traditionelle gulvmopper ud med i-mop-maskiner, som ud over at være super effektive, også mindsker vandforbruget. Faktisk har vi sparet intet mindre end 427.981 liter vand i løbet af det sidste halvandet år.

Mennesker er og bliver hjørnestenen hos Compass Group. Derfor har det stor betydning, at skiftet til i-mop-maskinerne også gør en positiv forskel for vores medarbejdere, da de er ergonomisk korrekte og letter arbejdsdagen.

1 liter sparet, er 1 liter tjent til et godt formål

Det er ikke kun os selv og vores kunder, som kan glæde sig over besparelsen på de 427.981 liter vand. Den får lov til at gøre gavn ude i verden, hvor der er allermest brug for den.

”Compass Group har valgt de mest bæredygtige produkter til deres sortiment og toppede den beslutning med at skifte deres gamle maskiner ud med de mest innovative maskiner på markedet. Det har resulteret i en stor reduktion i CO2-udledning. Samtidig har valget af i-teams i-mop gulvvaskemaskiner reduceret såvel vandforbruget som kemiforbruget markant. I tilgift til besparelsen på mere end 400.000 liter vand har vi doneret den tilsvarende mængde drikkevand til personer uden adgang til rent drikkevand.”

Tommy Nielsen, salgsdirektør, Toprent

Vi passer på dig og dine medarbejdere

Skiftet til i-mop giver altså både glade medarbejdere, et bedre miljø og det bedste resultat. Sidst, men ikke mindst, giver det trygge og sikre omgivelser for dig og dine medarbejdere, som er vigtigere end nogensinde i denne tid.

Læs mere om vores facility management her

Del:
Nyheder
De bevidste valg skvulper i rengøringsspanden
I Compass Group sikrer vi både rene arbejdsforhold og gennemtænkte løsninger. Strategien er kogt ned til to ord, der italesætter vores forventninger til både os selv, leverandører, maskiner og rengøringsmidler: Be Excellent.
Rejsen til et bæredygtigt køkken
Gode intentioner skal tilknyttes konkrete handlinger og mål baseret på faglighed og viden. Derfor har vi lavet en bæredygtighedskalender, som skal sætte ekstra fart på rejsen mod et bæredygtigt køkken. Vi inviterer medarbejdere, gæster og kunder med og glæder os til at nå frem.
Nyt koncept sætter brain food på menuen i Life Science Huset
I Lif-koncernens Life Science Hus får gæster og medarbejdere ikke kun glæde af et nyt konferencecenter men også et nyt kulinarisk koncept, som matcher foreningens værdier: sundhed og livsstil.

Lad os skabe smag og velvære i hverdagen

Vi vil skabe Danmarks bedste arbejdspladser – ikke blot for vores medarbejdere, men også for vores kunders medarbejdere!

Med vores kantine- og serviceløsninger skaber vi nemlig miljøer, der ikke alene øger trivslen i hverdagen hos vores kunder, men også styrker forbindelsen mellem mennesker.

Ja tak, tilmeld mig nyhedsbrev