12. september og for tredje år i træk slog Agro Food Park dørene op for eventet ”Food, Trends & Sustainability – en spændende dag med madmarked, workshops, talks og meget mere. Det hele tager udgangspunkt i bæredygtighed og de nyeste fødevaretrends.
Dagen er et tæt samarbejde mellem Agro Food Park, Compass Group, Food & Bio Cluster Denmark og SEGES Innovation.
Gøder jorden for ny innovation
Agro Food Park huser godt 100 virksomheder, der alle arbejder med innovation indenfor fødevarer. Her er både de helt nye start-ups og de mere etablerede virksomheder. Til Food, Trends & Sustainability åbner Agro Food dørene både for offentligheden men også for virksomhederne imellem for at understøtte muligheden for at netværke på tværs.
Claus Nisted, kundechef hos Compass Group, er en af dem, der står bag arrangementet: ”Vi har en masse af den nyeste viden samlet på et sted. Dagen handler om, at vi får delt mest muligt ud af vores tanker og ideer, så vi sammen kan blive klogere på et vigtigt område og så et frø til fremtidig innovation.”
På programmet var blandt andet workshops om, hvordan vi ændrer vores madvaner i en mere bæredygtighed retning, debatter om økologiens udvikling og fremtid og præsentationer af de nyeste bæredygtige produkter.
Smag på kunsten
Om aftenen kunne et team bestående af nogle af vores allerbedste kokke byde de inviterede på en fantastisk middag. Alle sanser blev sat i spil, og i anledning af årets tema, “Smag på kunsten”, blev maden akkompagneret af sangere, balletdansere og malere.
”Det har været et fantastisk event de sidste to år, og denne gang levede uden tvivl op til vores forventninger – og så lidt til! Jeg er megastolt af holdet i køkkenet, der kendte hinanden lidt på kryds og tværs men simpelthen arbejdede sammen som en drøm”, siger Michelle Varney, FOOD Excellence Manager og medarrangør af eventet.
En stor tak til Agro Food Park for at tage værtsrollen igen i år. Vi glæder os til at fortsætte det gode samarbejde og gentage succesen mange år ud i fremtiden!
Se højdepunkter for dagen i filmen: