Bliv en del af Compass Group

Velkommen

… til Compass Groups informationsside – og tak fordi du kiggede forbi. Her kan du læse lidt mere om, hvad vi kan tilbyde dig.

Kulinariet

Bliv klogere på vores fantastiske elevprogram ”Kulinariet”, hvor vi uddanner nogle af de bedste caterelever i Danmark. Det var faktisk Compass Groups elever, der indtog alle podiepladserne til DM for Caterelever ved Foodexpo i Herning i 2022, og senest vandt en af vores elever DM i Skills i Smørrebrød og Catering 2022. Kunne du også tænke dig at blive elev i Compass Group? Så kan du sende os en ansøgning her.

ung-mand-kvinde-koekken
CG_web_tallerkener_1200x630

Hvad er det bedste ved at arbejde hos Compass Group?

Som medarbejder i en af vores kantiner, får du mulighed for at arbejde med en ny menu hver dag. Samtidig slipper du for de bekymringer, der ofte hænger sammen med et job i servicebranchen. Vink farvel til skæve arbejdstider og sig goddag til overenskomst, feriepenge og mulighed for efteruddannelse! Mød dine kommende kollegaer i videoen herunder.

Har du brug for mere viden, kan du kontakte os via mail: HR@Compass-Group.dk

Job og karriere
Sådan arbejder vi
Dine mål er vores succes og det er centralt for os, at vi arbejder med at sikre tilfredshed og udvikling igennem inddragelse af ​​gæster og dig som kunde.
Læs mere
Kulinariet
Bliv elev i Compass Group Danmark.
Læs mere
Ledige jobs / søg uopfordret
Find ledige stillinger her eller søg uopfordret.
Læs mere
Få meget mere Compass Group

Med servicekoncepter inden for sund mad og velvære i hverdagen er vi hos Compass Group Danmark med til at gøre hverdagen enklere for en bred vifte af danske virksomheder.

Følg os på LinkedIn
Nyheder