Bliv en del af Compass Group

Velkommen

… til Compass Groups informationsside – og tak fordi du kiggede forbi. I præsentationen længere nede på siden kan du læse lidt mere om, hvem vi er, og hvilke spændende opgaver vi løser.

Kulinariet

Her kan du læse om vores fantastiske elevprogram ”Kulinariet”, hvor vi uddanner nogle af de bedste caterelever i Danmark. Det var faktisk Compass Groups elever, der indtog alle podiepladserne til DM for Caterelever ved Foodexpo i Herning i 2022, og senest vandt en af vores elever DM i Skills i Smørrebrød og Catering 2022. Kunne du også tænke dig at blive elev i Compass Group? Så kan du søge en plads her.

ung-mand-kvinde-koekken
reception-women-work-compass-group

Ledige jobs/søg uopfordret

Er en læreplads ikke relevant for dig, men er du interesseret i at arbejde hos Compass Group? Så har vi lagt et link ind til vores ledige stillinger her. Måske vi har noget, der kunne være spændende for dig.

Har du brug for mere viden, f.eks. om Kulinariet, kan du kontakte os via mail: HR@Compass-Group.dk

Job og karriere
Ledige jobs / søg uopfordret
Find ledige stillinger her eller søg uopfordret.
Læs mere
Kulinariet
Bliv elev i Compass Group Danmark.
Læs mere
Sådan arbejder vi
Dine mål er vores succes og det er centralt for os, at vi arbejder med at sikre tilfredshed og udvikling igennem inddragelse af ​​gæster og dig som kunde.
Læs mere
Få meget mere Compass Group

Med servicekoncepter inden for sund mad og velvære i hverdagen er vi hos Compass Group Danmark med til at gøre hverdagen enklere for en bred vifte af danske virksomheder.

Følg os på LinkedIn
Nyheder
Zanne Burø er udnævnt som administrerende direktør for Norden i verdens førende servicevirksomhed
Compass Group udnævner Zanne Burø som ny administrerende direktør for Norden. På nordisk plan har Compass Group en omsætning på 7 milliarder kroner om året og beskæftiger ca. 13.000 medarbejdere. På verdensplan har de en omsætning på 160 milliarder kroner om året og beskæftiger 600.000 medarbejdere.
Må vi byde på Green Gourmet?
En udsøgt grøn 3-retters menu skabt af sæsonens sprødeste råvarer. I kombination med liflige dufte, spændende smage, lækre konsistenser og skønne toner, bringer de smukke retter alle sanser i spil og skaber en helstøbt grøn oplevelse for vores gæster.
Vi giver verdens bedste service – se selv!
Vi giver jeres medarbejdere og gæster en unik velkomst, når de ankommer. Med vores kombinerede reception og café er mulighederne mange, og vi står altid klar til at hjælpe og servere en friskbrygget kop kaffe med et smil.