Arla Pro udgiver magasin om Kantinepris-vindere fra Compass Group

”Vi er lidt som højre og venstre hånd, vi tænker både ens og forskelligt, og det fungerer perfekt.”

Sådan lyder det fra Compass Groups Sine Andersen, køkkenchef i vores kantine hos ALFA Development, da Arla Pro interviewer hende og souschef Lena Steffie Clausen til et nyudgivet magasin.

I magasinet, som præsenterer Kantineprisvinderne 2024, går Arla Pro i dybden med fortællingen om, hvordan Sine og Lena arbejder med råvarer, madspild og grøn mad i kantinen.

Det er en inspirerende fortælling om et vinderteam med fælles ambitioner, og om hvordan hele huset, hvor de driver deres kantine, støtter op om bæredygtighedsagendaen i køkkenet.

Herudover indeholder magasinet også en hel række opskrifter, der er udviklet efter Sine og Lenas køkkenfilosofi.

Det er også første gang, at den ret, som var med til at bringe dem øverst på podiet til Kantinepris-kåringen, bliver offentlig tilgængelig.

Til Sol over Gudhjem præsenterede de ’Bornholmerretten’ med confiteret kylling med fermenterede asparges, rugbrødssauce, morkler, hø-fløde og røget cream cheese.

Du kan se den smukke ret og læse dig frem til, hvordan den blev til, lige herunder.

Hvis du er nysgerrig på mere fra magasinet om Kantineprisvinderne, kan du få adgang til det via Arla Pro.

Del:
Nyheder