Madglæden spillede op i køkkenet på Roskilde

Hvordan sikrede Compass Group Danmark glade gæster og god smag, da vi igen bespiste de frivillige på dette års Roskilde Festival? Hovedingrediensen: Teamwork.

Blå himmel, 21 solrige grader – altid med chance for styrtende regnvejr – glade gæster, kolde fadøl og god musik. Dansk sommer betyder (endelig) festivalsæson, og for et hold af vores kolleger har det betydet knap tre uger med fuld fart i køkkenet. Grydeskeen vores mikrofon. Spiseområdet vores scene. Og vores madstjerner spillede hits fra morgen til aften.

Hverdagens vante kantiner og forklæder var for en stund udskiftet med festivalarmbånd og Hal 45 på Roskilde Festival, hvor teamet har stået klar med morgen-, middag- og aftensmad og selvfølgelig masser af højt humør.

I den intense periode har det smilende køkkenteam skrællet, hakket, snittet, stegt, bagt og kogt deres vej gennem omkring 45.000 måltider – og hvis man ikke får sved på panden over den opgave, så kan vi desuden stolt dele, at økologigraden var skruet op til mere end 90 %. Menuerne var ikke fastlagte, og vores smilende kokke kunne derfor dagligt indtænke minimering af madspild i køkkenet og få brugt alle herlighederne.

Det stillede naturligt krav til indkøb, madlavning og kreativitet, og vores team ramte tonerne og opskriften med stor succes – ja, næsten til stående bifald. De frivillige kunne blandt andet starte dagen med morgenbrød og finde grønne smørrebrød, bugnende salatfade af gode, økologiske råvarer og mættende varme retter til frokost og aften.

Compass Group giver naturligvis et ekstranummer

Da søndagen ramte, og den sidste sang var sunget på scenerne, stod vores madglade kolleger igen klar til at kreere velfortjente måltider til de hårdtarbejdende frivillige. I kampen mod madspild aftog køkkenet helt naturligt overskudsråvarer fra de omkringliggende madboder, der ikke var blevet brugt – men var for gode til at smide væk. Det forvandlede vi til et ægte søndagsmåltid, som både skræmte de værste tømmermænd væk og gav god energi til arbejdet.

 

Afslutningsvis skruede køkkenet helt op for blusset, da 1000 ildsjæle mandag aften var inviteret til en helt særlig gallamiddag med 3-retters menu og socialt samvær.

Det er kort sagt fantastisk, at vi igen kan træde til og dyrke vores partnerskaber i hele landet, når der skal afvikles arrangementer, begivenheder og nå ja, landets største festival. Madglæde er noget, som vi i Compass Group skubber fra køkkenets backstageområde og helt ud over scenekanten, så den kan crowdsurfe mest muligt.

Del:
Nyheder
Sådan giver du dine medarbejdere en endnu bedre dag
Vi løfter serviceniveauet og giver dine medarbejdere en endnu bedre arbejdsdag og oplevelse ved hjælp af smarte knapper. Med et enkelt tryk får dine medarbejdere hurtig og effektiv hjælp, når kaffemaskinen driller, eller skraldespanden skal tømmes. Vi kalder det Service on Demand.
Zanne Burø er udnævnt som administrerende direktør for Norden i verdens førende servicevirksomhed
Compass Group udnævner Zanne Burø som ny administrerende direktør for Norden. På nordisk plan har Compass Group en omsætning på 7 milliarder kroner om året og beskæftiger ca. 13.000 medarbejdere. På verdensplan har de en omsætning på 160 milliarder kroner om året og beskæftiger 600.000 medarbejdere.
Må vi byde på Green Gourmet?
En udsøgt grøn 3-retters menu skabt af sæsonens sprødeste råvarer. I kombination med liflige dufte, spændende smage, lækre konsistenser og skønne toner, bringer de smukke retter alle sanser i spil og skaber en helstøbt grøn oplevelse for vores gæster.