Deltag i Mavens Hule 2025
Velkommen til Mavens Hule 2025! Den 8. maj 2025 samles vi på Gastro Scenen i Agro Food Park, Aarhus N som en del af fødevareeventet Food, Trends and Sustainability 2025. Læs mere om eventet her.
Her får fem udvalgte iværksættere en unik mulighed for at præsentere deres innovative fødevareprodukter foran et panel af fødevareeksperter. Iværksætteren med det produkt, der imponerer panelet mest, bliver kåret til vinder af Mavens Hule 2025, og får en enestående chance for et skræddersyet udviklingsforløb og med det rette produkt mulighed for at levere til udvalgte Compass Group kantiner via Dagrofa Foodservices leverandørportefølje.
Hvad er Mavens Hule?
Mavens Hule er en konkurrence for fremtidens grønne fødevarer, der skaber en mulighed for nyopstartede iværksættere til at fremvise deres idéer og få værdifuld feedback fra brancheeksperter. Konkurrencen er relevant for grønne iværksættere, der ønsker at bryde igennem på et voksende marked for ansvarlige og grønne fødevarer, etablere samarbejder og opbygge netværk inden for foodservicesektoren.
Ved at deltage i Mavens Hule får man mulighed for at:
- Modtage rådgivning og feedback fra vores dommerpanel af brancheeksperter.
- Præsentere sit produkt for potentielle samarbejdspartnere.
- Få synlighed og opmærksomhed omkring sit produkt.

”Vi kan varmt anbefale at melde sig til Mavens Hule! Der er virkelig handling bag ordene fra både Dagrofa Foodservice og Compass Group i dette initiativ. Så det har klart gjort en forskel for CONTEMPHERARY, at vi løb med vindertitlen i 2024” – CONTEMPHERARY

Det næste store skridt
Vinderen får et skræddersyet forløb med Compass Group og Dagrofa Foodservice, som kan inkludere:
- Sparring omkring blandt andet opskalering, ESG, indkøb og produktudvikling.
- Test og feedback på produktet fra Compass Groups udvalgte kantiner.
- Mulighed for at deltage i netværksarrangementer og præsentere produktet for et større publikum.
Har du et produkt, der kan imponere panelet? Ansøg om en plads i Mavens Hule 2025!
Sidste års vinder: Contempehrary
I 2024 blev Contempehrary vinderen af Mavens Hule. Deres innovative produkt Tempeh imponerede dommerpanelet med dets kvalitet, unikke ide og potentiale i foodservicesektoren.
I dag kan en hel række af deres produkter bestilles til Compass Groups kantiner via Dagrofa Foodservice. Læs mere her:

Arrangementet finder sted d. 8. maj 2025 på Gastro Scenen som en del af Food, Trends and Sustainability 2025, i Agro Food Park 15, 8200 Aarhus N.
Ansøgning
For at deltage skal man udfylde vores ansøgningsblanket, som kan tilgås via linket ovenfor. Vi leder efter nyopstartede virksomheder og iværksættere med innovative fødevareprodukter. Det er ikke et krav at have et CVR-nummer endnu – det vigtigste er jeres idé og potentiale.
Efter ansøgningsfristen den 16. marts 2025 vil vi gennemgå alle ansøgninger og give besked primo april, om I er gået videre til Mavens Hule 2025. Bliver I udvalgt som en af de fem heldige, skal I pitche jeres produkt den 8. maj 2025 foran dommerpanelet, som vil smage på det og stille spørgsmål.
Ansøgningsfrist
Ansøgningsfristen er søndag d. 16. marts 2025.

Hvorfor Compass Group og Dagrofa Foodservice?
Compass Group Danmark er markedsledende kantineleverandør, som hver dag laver 100.000 måltider i 350 kantiner landet over. Læs mere på https://compass-group.dk/
Dagrofa Foodservice er totalleverandør til foodservicesektoren i Danmark og er også leverandør til Compass Group Danmark. Læs mere på https://dgfs.dk/

Pitch og panel på finaledagen – d. 8. maj 2025
Hver virksomhed deltager med ét produkt, som dommerpanelet skal kunne smage på. Produktet skal præsenteres i den kontekst, det er tiltænkt, og kan serveres som en mindre anretning.
I skal pitche jeres produkt, hvorefter panelet stiller spørgsmål. Der er mulighed for at præsentere yderligere produkter fra virksomhedens portefølje, men disse indgår ikke i bedømmelsen.
Det anbefales at præsentere et dansk produceret produkt, der er relevant for foodservicesektoren, da dette vil blive vurderet i forhold til Compass Groups forretningsområde.
Panelet og vurderingsparametre:
Mavens Hules dommerpanel består af:
- Anne Ruberg, Indkøbsdirektør, Compass Group
- Nabil Habhabi, Markedschef, Dagrofa Food Service
- Anne-Sofie Hattesen, Head of ESG, Compass Group
- Ulrik Nielsen, Head of Food Excellence, Compass Group
- Bjarke Jeppesen, Årets Kok 2024, Treetop
Panelet vil blandt andet vurdere produktet ud fra smagen (grundsmage, dufte og tekstur), bæredygtighed og ESG, anvendelsesmuligheder, skalerbarhed og den gode ide.
Vores vært på dagen er Kenneth Balieu Sørensen, Head of Gastronomy, Compass Group Danmark

Kontakt
Hvis du brænder inde med spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte Petrine Tveden fra Compass Group på mail petrine.tveden@compass-group.dk
Vi ser frem til at høre fra jer og glæder os meget til at opleve jeres innovative fødevareprodukter i Mavens Hule 2025!