Ny partner – Det Sundhedsvidenskabelige Falkultet

Compass Group, herunder Chartwells, har netop vundet kontrakten på Det Sundhedsvidenskabelige Falkultet.

Fra 1. januar 2017 skal Chartwells levere deres fantastiske food service til de omtrent 8.500 studerende, 5.000 medarbejdere og 1.600 ph.d. studerende, der har deres daglige gang på Det Sundhedsvidenskabelige Falkultet, også kaldet SUND. De mange studerende og ansatte er i dag fordelt på 13 forskellige institutter og fire store centre på syv forskellige lokaliteter.

Derudover inviterer Chartwells pr. 1. februar 2017 inden for i deres madunivers i en helt ny bygning, som Mærsk har været med til at finansiere. Mærsk Bygningen er beliggende på Blegdamsvej og består af ikke mindre end 17 etager. Fra februar vil frokosten i forbindelse med konferencer derfor blandt andet kunne indtages fra 15. etage med udsigt over Københavns betagende bygninger.

Hidtil har der været to forskellige udbydere på SUND, men i 2017 vil der altså fremadrettet kun være én, nemlig Chartwells.

”Løsningen er skræddersyet, og vi ser frem til at skulle kræse for de mange tusinde studerende og ansatte”, fortæller driftsdirektør Kim Werup, efter offentliggørelsen af valg af partner torsdag d. 24. november 2016.

Del:
Nyheder
Sådan giver du dine medarbejdere en endnu bedre dag
Vi løfter serviceniveauet og giver dine medarbejdere en endnu bedre arbejdsdag og oplevelse ved hjælp af smarte knapper. Med et enkelt tryk får dine medarbejdere hurtig og effektiv hjælp, når kaffemaskinen driller, eller skraldespanden skal tømmes. Vi kalder det Service on Demand.
Madglæden spillede op i køkkenet på Roskilde
Hvordan sikrede Compass Group Danmark glade gæster og god smag, da vi igen bespiste de frivillige på dette års Roskilde Festival? Hovedingrediensen: Teamwork.
Zanne Burø er udnævnt som administrerende direktør for Norden i verdens førende servicevirksomhed
Compass Group udnævner Zanne Burø som ny administrerende direktør for Norden. På nordisk plan har Compass Group en omsætning på 7 milliarder kroner om året og beskæftiger ca. 13.000 medarbejdere. På verdensplan har de en omsætning på 160 milliarder kroner om året og beskæftiger 600.000 medarbejdere.