Ny partner – Det Sundhedsvidenskabelige Falkultet

Compass Group, herunder Chartwells, har netop vundet kontrakten på Det Sundhedsvidenskabelige Falkultet.

Fra 1. januar 2017 skal Chartwells levere deres fantastiske food service til de omtrent 8.500 studerende, 5.000 medarbejdere og 1.600 ph.d. studerende, der har deres daglige gang på Det Sundhedsvidenskabelige Falkultet, også kaldet SUND. De mange studerende og ansatte er i dag fordelt på 13 forskellige institutter og fire store centre på syv forskellige lokaliteter.

Derudover inviterer Chartwells pr. 1. februar 2017 inden for i deres madunivers i en helt ny bygning, som Mærsk har været med til at finansiere. Mærsk Bygningen er beliggende på Blegdamsvej og består af ikke mindre end 17 etager. Fra februar vil frokosten i forbindelse med konferencer derfor blandt andet kunne indtages fra 15. etage med udsigt over Københavns betagende bygninger.

Hidtil har der været to forskellige udbydere på SUND, men i 2017 vil der altså fremadrettet kun være én, nemlig Chartwells.

”Løsningen er skræddersyet, og vi ser frem til at skulle kræse for de mange tusinde studerende og ansatte”, fortæller driftsdirektør Kim Werup, efter offentliggørelsen af valg af partner torsdag d. 24. november 2016.

Del:
Nyheder