Ny partner – Det Sundhedsvidenskabelige Falkultet

Compass Group, herunder Chartwells, har netop vundet kontrakten på Det Sundhedsvidenskabelige Falkultet.

Fra 1. januar 2017 skal Chartwells levere deres fantastiske food service til de omtrent 8.500 studerende, 5.000 medarbejdere og 1.600 ph.d. studerende, der har deres daglige gang på Det Sundhedsvidenskabelige Falkultet, også kaldet SUND. De mange studerende og ansatte er i dag fordelt på 13 forskellige institutter og fire store centre på syv forskellige lokaliteter.

Derudover inviterer Chartwells pr. 1. februar 2017 inden for i deres madunivers i en helt ny bygning, som Mærsk har været med til at finansiere. Mærsk Bygningen er beliggende på Blegdamsvej og består af ikke mindre end 17 etager. Fra februar vil frokosten i forbindelse med konferencer derfor blandt andet kunne indtages fra 15. etage med udsigt over Københavns betagende bygninger.

Hidtil har der været to forskellige udbydere på SUND, men i 2017 vil der altså fremadrettet kun være én, nemlig Chartwells.

”Løsningen er skræddersyet, og vi ser frem til at skulle kræse for de mange tusinde studerende og ansatte”, fortæller driftsdirektør Kim Werup, efter offentliggørelsen af valg af partner torsdag d. 24. november 2016.

Del:
Nyheder
En (ikke) helt Normal kantine
Hos Food & Co er vi i ekstra godt humør, og det er vores kantineteam hos Normal A/S garanteret også. Medarbejderne er nemlig så begejstrede for deres frokost, at de har indstillet kantinen til Kantineprisen 2020.
Elever med kognitive handicap afslutter uddannelse som de første
Glæden over kulminationen på to års uddannelse var ikke til at tage fejl af, da vores elever i sidste uge blev færdige med deres uddannelse og nu stolt kan kalde sig for gastromedarbejdere.
Sådan håndterer vi Coronavirus
Hos Compass Group tager vi situationen omkring COVID-19 alvorligt, og vi følger løbende med i myndighedernes anbefalinger. I takt med anbefalingerne har vi tilpasset driften og gjort forskellige tiltag for at minimere smitten. Vi har bl.a. opsat flere stationer med håndsprit og ændret buffeterne til portionspakket takeaway.
Scroll Up