Sådan lander sæsonens sprødeste råvarer på din tallerken
Hos Compass Group har vi et helt unikt partnerskab med vores leverandør af frugt og grønt, Duo Frugt. En af de ting, der gør partnerskabet unikt, er, at vi er Duo Frugts eneste kunde! Derfor gør de sig ualmindeligt umage med at levere den bedste service og finde de bedste råvarer til vores køkkener, så vi kan servere sæsonens friskeste og sprødeste råvarer for gæsterne.
Et stærkt partnerskab med appetit på viden
Det summede af liv, da gæsterne strømmede til ”Food, Trends & Sustainability” hos vores partner Agro Food Park. I fællesskab havde vi inviteret samarbejdspartnere, interesseorganisationer og kunder til en inspirerende dag med fokus på fødevarer, trends og bæredygtighed. Her havde vi hver især mulighed for at vise noget af det ypperste, vi kan.
Fællesskab er nøglen til en god integration
Vores integrationsarbejde var kun lige gået i gang, da corona satte en stopper for det meste og dermed også muligheden for at mødes. Derfor blev DHL i år ikke kun en løbetur, men den første i rækken af begivenheder, som skal hjælpe os med at komme tættere på hinanden.
MyCompass – Dagligdagens vejviser for medarbejdere og ledere
Rengøring skal gøres rigtigt og sikkert. Men det skal også være effektivt og i en økonomisk hensigtsmæssig ramme. Det skal være med et bæredygtigt hensyn, hygiejnisk forsvarligt, ergonomisk korrekt og altid med et smil på læben, når vi har synlig rengøring …
Compass Group overtager al kantinedrift hos Novo Nordisk i Danmark
Vi er i forvejen samarbejdspartnere på Novo Nordisks lokationer i Hjørring, Kalundborg, Køge og Bagsværd. Med den nye aftale overtager Compass Group også driften de næste fem år af kantinerne i Søborg, Måløv, Kirke Værløse og Gentofte. Aftalen betyder, at Compass Group overtager cirka 100 medarbejdere fra den eksisterende leverandør. Det bringer det samlede antal
Elevsamling giver ny inspiration og større netværk
Knap var sommerferien ovre, før en flok elever fandt gummistøvlerne frem og satte hinanden i stævne ved den første elevsamling i år. Stedet var Grantoftegaard og formålet at mødes på kryds og tværs af landsdele og kantiner for at blive inspirerede og udveksle erfaringer.
De bevidste valg skvulper i rengøringsspanden
I Compass Group sikrer vi både rene arbejdsforhold og gennemtænkte løsninger. Strategien er kogt ned til to ord, der italesætter vores forventninger til både os selv, leverandører, maskiner og rengøringsmidler: Be Excellent.
Rejsen til et bæredygtigt køkken
Gode intentioner skal tilknyttes konkrete handlinger og mål baseret på faglighed og viden. Derfor har vi lavet en bæredygtighedskalender, som skal sætte ekstra fart på rejsen mod et bæredygtigt køkken. Vi inviterer medarbejdere, gæster og kunder med og glæder os til at nå frem.
Nyt koncept sætter brain food på menuen i Life Science Huset
I Lif-koncernens Life Science Hus får gæster og medarbejdere ikke kun glæde af et nyt konferencecenter men også et nyt kulinarisk koncept, som matcher foreningens værdier: sundhed og livsstil.
Fremtiden byder på oplevelsesgastronomi
Det sidste år har bragt mange forandringer med sig. Nogle af dem heldigvis til det bedre. For vores vedkommende har vi været igennem et større paradigmeskifte af den traditionelle buffet. Den er lagt på hylden til fordel for en langt mere gastronomisk velfunderet og bæredygtig løsning, hvor vi anretter frokosten. Men vi er ikke færdige endnu.
Compass Group inviterer kunderne helt ind i cockpittet
Som en af landets største partnervirksomheder inden for facility management og kantiner vil Compass Group Danmark sammen med sine kunder drive udviklingen af arbejdspladser til nye højder med afsæt i en lang række data om fx CO2-udledning, madspild og brugeroplevelse. Åbenhed og inddragelse skal være med til at forbedre kvaliteten, styrke udviklingssamarbejdet og sikre, at de opstillede mål i kontrakten bliver nået, men det stopper ikke der.
En stærk sikkerhedskultur sætter en høj standard
Compass Group Danmark var en af de første servicevirksomheder i Danmark, som både blev miljø- og arbejdsmiljøledelsescertificeret. Vi har for nyligt fået blåstemplet, at vi efter mange år fortsat har styr på vores ting og holder et højt niveau inden for sikkerhed og miljø.
Compass Group Danmark fejrer Stop Food Waste Day 2021 – men bekæmper madspild året rundt
Madspild er en kæmpe udfordring. Ikke blot i Danmark, men i hele verden, og det er noget, vi arbejder med hver dag. For som en af verdens førende aktører inden for foodservice har vi i Compass Group et stort ansvar for det aftryk, vi afsætter på kloden. Et ansvar, som vi med stolthed tager. Derfor fejrer vi Stop Food Waste Day den 28. april verden over.
Compass Group er en del af Servicenormen
Tilfredse kunder og glade medarbejdere er grundlaget for Compass Group. Uden dem var vi her ikke – så simpelt er det. Og de skal hver især have, hvad de har krav på, samtidig med at de skal behandles ordentligt. Derfor er vi medlem af Servicebranchens Arbejdsgiverforening (SBA) og en del af Servicenormen, som er din garanti for god moral og orden i sagerne.
Trygge og glade medarbejdere – også under corona
Sundhed og sikkerhed for vores medarbejdere har altid været vores topprioritet, og den prioritet blev yderligere forstærket, da corona gjorde sit indtog sidste år. Med et stærkt samarbejde og en åben dialog mellem hovedkontor, kundechefer, drift og kunder har vi sørget for, at vores medarbejdere trygt har kunne fortsætte deres arbejde.
1 2 3 4