Sådan kommer du på Cateringlandsholdet
Compass Group kunne i januar med stolthed fortælle at Søren Olsen fra Eurest hos Nilfisk i Hadsund, havde fået en af de eftertragtede pladser på det danske Cateringlandshold. Et højt niveau af håndværk og talent er på spil, når ansøgere prøver at komme på holdet. Men hvad skal der egentlig helt præcist skal til?
Når østers fører til Beijing
At åbne østers på Den Kinesiske Mur er ikke noget som enhver får lov til at opleve. Køkkenchef hos en af Eurest største samarbejdspartnere, Jesper Mølgård Knudsen, er netop hjemvendt fra Asien. Her deltog han i en række venskabelige konkurrencer i østersåbning på tid, som del af et fremstød for østers i Kina. Det gjorde han med sponsorat og fuld opbakning fra Eurest.
Ungt cater-talent bliver hædret med prestigefyldt medalje
Kristian Frederik Bruun, Cater fra vores Centre for Excellence i København på Mikado House, har modtaget en sølvmedalje fra Haandværkerforeningen i Kjøbenhavn. Det skete i anerkendelse af hans talent og kreativitet som nyuddannet madhåndværker, og ikke mindst som repræsentant for dansk håndværk.
Ny administrerende direktør for Compass Group Danmark
Den 1. april 2017 tiltræder Zanne Burø som administrerende direktør i Compass Group Danmark. Virksomheden beskæftiger 2.800 medarbejdere på landsplan og har en årlig omsætning på 1,2 mia dkr.
Københavns Universitet har valgt Chartwells som deres nye food service partner
Det er netop blevet offentliggjort, at Chartwells skal drive kantinerne på Københavns Universitet, Center for Sundhed og Samfund, CSS, for de næsten 8.000 studerende og medarbejdere der hver dag spiser og snacker på universitetet.
Vi er på Cateringlandsholdet
I januar 2017 blev Danmarks nye cateringlandshold sat, og der var kamp til stregen om de få ledige eftertragtede pladser.
De 5 veje til operationel succés hos Maersk Oils danske forretningsenhed
Eurest Services har siden 2014 stået for food service og facility management hos Maersk Oils danske forretningsenhed på samtlige af deres lokationer i Esbjerg.
Hvordan Compass Group og Eurest Food skaber den perfekte madoplevelse
Compass Group Danmarks Centre for Excellence ligger i København. Nærmere betegnet i kontorhuset Mikado house. Det er her, vi tester de nyeste trends, udmærker os som madhåndværkere og forbedrer kvaliteten af den mad, vi serverer. Derudover finpudser vi det helhedsindtryk, som vi efterlader hos vores gæster.
Det Danske Madhus og Compass Group Danmark indgår aftale om, at Det Danske Madhus overtager aktiverne i Din Private Kok
Compass Group Danmark og Det Danske Madhus har netop indgået aftale om, at Compass Group Danmark overdrager deres forretning, Din Private Kok, til Det Danske Madhus. Handlen omfatter alle aktiviteter, kundekontrakter, medarbejdere og lokaler tilhørende denne del af deres danske forretning.
Siemens og Compass Group forlænger deres partnerskab
Siemens har netop forlænget deres partnerskab med Compass Group Danmark, deres betroede multiservicepartner i mere end fire år. Compass Group skal derfor fortsat sikre, at Siemens kan fokusere på deres kerneforretning, mens Compass Group gør det samme.
Hvordan man investerer sundt og smart i studiemiljøet
Der er mange, som evner at levere god mad, men koncepterne, valgmulighederne og interiør skal være tidsvarende og understøtte den kultur der er gældende, for at opnå den ønskede effekt af ens investering.
Ny partner – Det Sundhedsvidenskabelige Falkultet
Compass Group, herunder Chartwells, har netop vundet kontrakten på Det Sundhedsvidenskabelige Falkultet.
Hvornår skal man aflive sin kantine?
Når adressen er i hjertet af København er det oplagt at forsvinde ud i den pulserende by for at købe sin frokost. Compass Group aflivede den traditionelle kantine hos Berlingske Media og byggede gadebilledet ind på 5. sal.
Compass Group slår et slag for skæve gulerødder
I september måned havde alle Compass Groups food service sites i virksomheder og på uddannelsesinstitutioner i Danmark fokus på bæredygtige råvarer og måltider – og i den forbindelse valgte Compass Group at slå et slag for de skæve gulerødder og andre "uperfekte" grøntsager.
Compass Group siger nej tak til buræg
Synes du, at din mad smager en smule mere af frihed og dyrevelfærd? Så er du ikke helt forkert på den - i hvert fald ikke, hvis du spiser i en af Compass Groups mange restauranter i virksomheder eller på uddannelsessteder landet over, eller hvis du får mad leveret af Din Private Kok.
1 2
Scroll Up