Nyt koncept sætter brain food på menuen i Life Science Huset

I Lif-koncernens Life Science Hus får gæster og medarbejdere ikke kun glæde af et nyt konferencecenter men også et nyt kulinarisk koncept, som matcher foreningens værdier: sundhed og livsstil.

Lægemiddelindustriforeningen gør rigtig meget for at fremme sundheden for deres medarbejdere, så da de fandt ud af, at det højnede sundheden, at den klassiske buffet udgik til fordel for mindre, velafstemte portionsanretninger var der ingen tvivl om, at der skulle ske noget nyt i forbindelse med deres nye konferencecenter.

”Vi vil have et kulinarisk koncept, som skal signalere noget moderne, sundt, forfriskende og være flot at se på. Vi vil gerne være sundhedens hus og signalere det til gæsterne ved at bygge den sunde mad op fra bunden og sørge for, at vores mødepakker giver energi til hjerne og krop hele dagen. Samtidig er det vigtigt, at det nye koncept kan holde råvarepriserne. I denne proces har vi samarbejdet med Compass Group, som har præsenteret et koncept, som passer til vores ønsker og behov.”

Birgitte Yding, Administrationschef, Lægemiddelindustriforeningen

Små retter – stor smag og variation

”Vi har haft prøvesmagning blandt medarbejderne, og konceptet blev godtaget med det samme. Der er tænkt meget over, hvordan råvarerne er sat sammen, og der er blevet skruet op for sundheden, samtidig med at vi oplever stor variation og lækre anretninger med masser af smag. Det har været en god proces, som understreger, at vores langvarige partnerskab bliver ved med at udvikle sig.”

Birgitte Yding, Administrationschef, Lægemiddelindustriforeningen

Gæster og medarbejdere møder det nye koncept i både konferencecenteret, personalerestauranten og caféen med tilhørende loungeområde, hvor de kan sidde og arbejde eller holde sig en velfortjent pause. Her kan de nyde små retter og snacks, som køkkenet har frihed til at variere efter fantasi og sæsonens råvarer. De kan f.eks. starte dagen med en Spoony, som kan være en fiberrig grød eller en fløjsblød yoghurt med topping, og de kan stille den lille sult med en Snacky, som kombinerer sunde proteiner og gode olier i form af f.eks. en chokoladebar eller dadelkugler. Alt sammen hjemmelavet og fyldt med råvarer, der giver næring til krop og sind.

Del:
Nyheder