Vores historie

DEL AF EN HELHED

Compass Group PLC blev grundlagt i England i 1941. I dag opererer de i mere end 50 lande og har over 600.000 medarbejdere verden over.

Compass Group PLC er børsnoteret i London, og omsætter årligt for et tocifret milliardbeløb. Virksomheden står i dag som en af de ledende leverandører inden for catering, rengøring og facility management på globalt plan med kunder som Shell, IBM, Microsoft, Sony, Apple, American Express, Nike og Mercedes-Benz.

 

COMPASS GROUP I DANMARK

Compass Group Danmark startede i 1973 som SAS Catering. Her introducerede man kombinationen af flyture og mad til det danske marked. Med den stigende interesse for charterture voksede virksomheden, og i 1980’erne blev der også sat fokus på landjorden. Her udviklede Compass Group Danmark sig til markedets ledende leverandør af kantinedrift og udvidede blandt andet med catering på hospitaler samt offshore services.

I september 2010 opkøbte Compass Group Danmark servicevirksomheden IDA SERVICE for at styrke sit udbud inden for facility management services.

Compass Group Danmark er i dag markedsledende leverandør af facility management services, rengøring og personale- og campusrestauranter til en bred vifte af virksomheder og uddannelsesinstitutioner fordelt over hele Danmark. Compass Group Danmark opererer i dag under følgende brands:

  • Eurest – personalerestauranter til virksomheder og kontorhuse
  • Eurest Services – facility management services, herunder bl.a. rengøring, catering og reception
  • Chartwells – campusrestauranter til uddannelsessektoren
  • ESS – offshore services til boreplatforme.

På landsplan har Compass Group Danmark tusindvis af medarbejdere.

I juni 2019 indgik Compass Group PLC en aftale om opkøb af Fazer Food Services. Læs pressemeddelelsen her.

 

Scroll Up