Overrækkelse af Can-do prisen i Vejle

I dag har vi været i Vejle for at overraske en helt særlig kollega og overrække endnu en Can-do pris. Denne gang blev det Vibeke Schaldemose Sørensen, der havde fortjent en særlig anerkendelse. Vibeke er receptionist hos en af vores store kunder i Vejle, og med sit positive sind og smittende humør spreder hun smil og god energi til dem, hun møder på sin vej.

”Can-do tilgangen er kernen i det, vi gerne vil stå for i Compass Group Danmark. Det er det helt særlige, unikke, positive drive, som vi møder hverdagens muligheder og udfordringer med, og hvor vi altid har gæsternes oplevelse i centrum. Det er at se muligheder fremfor begrænsninger, og så er det at være en god kollega, der styrker fællesskabet.”

Zanne Burø, Managing Director, Compass Group Northern Europe.

Hvis der er nogen, denne beskrivelse passer på, så er det Vibeke! Vibeke er højt værdsat på sin arbejdsplads og møder hver gæst og kollega med imødekommenhed, hjælpsomhed og et stort smil. Som led i People Appreciation Week modtog Vibeke flere nomineringer blandt andet denne fra sin tætte kollega, Alberte:

”Vibeke fortjener at blive anerkendt, fordi hun virkelig er en kollega i verdensklasse. Hun er der altid, hvis man har brug for en hjælpende hånd og så gør hun altid sit bedste for at give en god service til andre. Hun er en enormt hjertevarm person, som altid tænker på andre før sig selv. Derudover er hun altid glad og er i godt humør og spreder altid god energi til alle på sin vej. Vibeke er uden tvivl den bedste kollega jeg nogensinde har haft og virkelig et kæmpe forbillede for mig.”

 

Overrækkelsen af Can-do prisen til Vibeke var den perfekte afslutning på dette års People Appreciation Week, hvor vi har hyldet vores fantastiske medarbejdere for deres store indsats og daglige engagement.

Del:
Nyheder