Personalerestauranter

Med en personalerestaurant, der imødekommer den brede variation af madvaner, får du meget mere end en kantineløsning.

Læs mere om vores kantinekoncepter

 

Den perfekte kombination af sundhed og trivsel

Fleksibilitet og sund mad er vigtige ingredienser for en produktiv hverdag. Med vores personalerestauranter skaber vi et miljø, hvor velsmagende, sund mad er med til at øge medarbejdernes trivsel i en omskiftelig hverdag. Om det er morgenmad, møder, snacks, dagens bedste kop kaffe, frokosten, grab & go, takeaway eller andre særlige lejligheder, så er vores dygtige kokke klar til at skabe smagsoplevelser tilpasset jeres behov. Fælles for det hele er, at det er lavet fra bunden med passion og fokus på lokale råvarer i sæson.

Velvære i hverdagen

Med omskiftelige arbejdsdage, skaber en fleksibel kantineløsning de perfekte rammer for at styrke dine medarbejderes trivsel og sundhed – hver dag!

Tilkøb og forkælelse

Med sund, velsmagende mad og et fleksibelt koncept er vi med til at styrke dine medarbejderes velvære og produktivitet i en omskiftelig hverdag.

Få meget mere Compass Group

Med servicekoncepter inden for sund mad og velvære i hverdagen er vi hos Compass Group Danmark med til at gøre hverdagen enklere for en bred vifte af danske virksomheder.

Følg os på LinkedIn
Nyheder
Madglæden spillede op i køkkenet på Roskilde
Hvordan sikrede Compass Group Danmark glade gæster og god smag, da vi igen bespiste de frivillige på dette års Roskilde Festival? Hovedingrediensen: Teamwork.
Zanne Burø er udnævnt som administrerende direktør for Norden i verdens førende servicevirksomhed
Compass Group udnævner Zanne Burø som ny administrerende direktør for Norden. På nordisk plan har Compass Group en omsætning på 7 milliarder kroner om året og beskæftiger ca. 13.000 medarbejdere. På verdensplan har de en omsætning på 160 milliarder kroner om året og beskæftiger 600.000 medarbejdere.
Må vi byde på Green Gourmet?
En udsøgt grøn 3-retters menu skabt af sæsonens sprødeste råvarer. I kombination med liflige dufte, spændende smage, lækre konsistenser og skønne toner, bringer de smukke retter alle sanser i spil og skaber en helstøbt grøn oplevelse for vores gæster.