Tilkøb og forkælelse

Med sund, velsmagende mad og et fleksibelt kantinekoncept er vi med til at styrke dine medarbejderes velvære og produktivitet i en omskiftelig hverdag.

Få en skræddersyet kantineløsning

I en dynamisk hverdag har dine medarbejdere forskellige behov, når det kommer til forplejningen i personalerestauranten. Nogle medarbejdere har måske brug for frokosten to-go, andre bruger frokostpausen til at mødes med kollegerne i kantinen. Derfor tilbyder vi et fleksibelt kantinekoncept med mulighed for tilkøb, der skaber convenience for dine medarbejdere og forkæler dine gæster.

broed-mad-kantine-compass-group

Velvære i en omskiftelig hverdag

Med vegetariske dage, en ugentlig fiskedag samt forskellige temadage i løbet af året, bliver dine medarbejdere og gæster forkælet hver dag. Vi sørger for hjemmelavede specialiteter – også som grab’n’go – og når den værste sult melder sig i løbet af dagen, kan I holde energiniveauet oppe med forskellige snacks fra vores caféløsning.

Forkæl dine kunder og gæster

Imponér dine gæster med energigivende mødeforplejning, der er med til at styrke relationen mellem mennesker, når idéer skal udvikles, erfaringer deles og beslutninger træffes. Vores kokke står klar til at byde ind med idéer, der passer til jeres møde og arrangement. Du og dine gæster kan nyde vores sunde fristelser, der primært er baseret på lokale og sæsonbestemte råvarer og ud fra vores bæredygtige initiativer om at minimere madspild.

Din tilfredshed er vores succes

Smag og kvalitet er grundingredienserne i den madoplevelse, som I får med vores personalerestauranter. Vi kan kun tale om kvalitet, hvis vi ved, hvad det betyder for dig. Derfor er ærlighed og løbende dialog med dig som kunde en vigtig faktor for at vores arbejde bliver en succes.

Kokke anretter mad i kantine
Få mere forkælelse i hverdagen
Med et fleksibelt kantinekoncept skaber vi miljøer, hvor velsmagende, sund mad øger trivslen i hverdagen og forbindelserne mellem mennesker styrkes. Du er altid velkommen til at kontakte os og høre mere om vores personalerestauranter.
Bliv ringet op
Personalerestauranter
Velvære i hverdagen
Med omskiftelige arbejdsdage, skaber en fleksibel kantineløsning de perfekte rammer for at styrke dine medarbejderes trivsel og sundhed – hver dag!
Læs mere
Sådan arbejder vi
Dine mål er vores succes og det er centralt for os, at vi arbejder med at sikre tilfredshed og udvikling igennem inddragelse af ​​gæster og dig som kunde.
Læs mere
Bæredygtighed
Vi arbejder aktivt med at nedbringe vores miljøaftryk og sikre, at vores ressourcer bliver anvendt effektivt til gavn for mennesker og planet.
Læs mere